U Cieie już 3 strona wątku... a ja się dopiero witam

Ale będę tu częstym gościem

- bardzo się cieszę , że rosną.
  - bardzo się cieszę , że rosną. - życzę sukcesów w szkolnych zmaganiach ,i tym bardziej dziękuję że wpadłaś .
  - życzę sukcesów w szkolnych zmaganiach ,i tym bardziej dziękuję że wpadłaś . - witaj . Postaram się nie zawieść .
  - witaj . Postaram się nie zawieść . - miło mi Cię również tutaj powitać .
  - miło mi Cię również tutaj powitać . - zdążyłaś.Do końca jeszcze jakieś 90 stron i mam nadzieję jeszcze Ciebie zobaczyć tutaj .
  - zdążyłaś.Do końca jeszcze jakieś 90 stron i mam nadzieję jeszcze Ciebie zobaczyć tutaj .  - wpadłam wczoraj,naturalnie.Chyba nawet zostawiłam ślad . Chcę jednak przeglądnąć poprzednie
  - wpadłam wczoraj,naturalnie.Chyba nawet zostawiłam ślad . Chcę jednak przeglądnąć poprzednie  

??????) , ale piękna jak marzenie
 ??????) , ale piękna jak marzenie 

. Widzę że ktoś tu zapadł na hojozę
 . Widzę że ktoś tu zapadł na hojozę  
  H. nummularoides wspaniale wygląda, życzę by urosła Ci wielka
  H. nummularoides wspaniale wygląda, życzę by urosła Ci wielka 

. Alek też piękny i gęsty - oby teraz się bezproblemowo rozrastał
 . Alek też piękny i gęsty - oby teraz się bezproblemowo rozrastał  . Hojkowe maluchy świetnie sobie radzą
 . Hojkowe maluchy świetnie sobie radzą  (umiesz jeszcze tak bez patrzenia wymienić wszystkie?
 (umiesz jeszcze tak bez patrzenia wymienić wszystkie?  ).
 ).
 a reszta u Ciebie ładnie kwitnie i kanny ,róże i cała reszta
  a reszta u Ciebie ładnie kwitnie i kanny ,róże i cała reszta 

- miło Cię powitać . Moje sympatie się precyzują - podobają mi się te o drobniejszych listeczkach .
  - miło Cię powitać . Moje sympatie się precyzują - podobają mi się te o drobniejszych listeczkach .  - zeżarło chyba bo pisałam ale nie czekam aż mi się pokaże gotowy post tylko lecę dalej . Ja chcę poczytać
  - zeżarło chyba bo pisałam ale nie czekam aż mi się pokaże gotowy post tylko lecę dalej . Ja chcę poczytać 
  - żebyśmy tylko na takie choroby chorowali, a roślinki żeby nam zdrowo rosły .
  - żebyśmy tylko na takie choroby chorowali, a roślinki żeby nam zdrowo rosły . - ciepło Cię witam . Tempo nie takie znowu szybkie niemniej sama się nie spodziewałam kiedy
  - ciepło Cię witam . Tempo nie takie znowu szybkie niemniej sama się nie spodziewałam kiedy  - to przecież z Twojej bajki,tym bardziej cieszą pochwały - ależ skąd , kochana!!!! - ale się staram nauczyć !!!
  - to przecież z Twojej bajki,tym bardziej cieszą pochwały - ależ skąd , kochana!!!! - ale się staram nauczyć !!! - dziękuję , że wpadłaś . Mnie też zaskoczył i nie był jedyny,kilka się puściło ale tylko on był taki rozrośnięty.
  - dziękuję , że wpadłaś . Mnie też zaskoczył i nie był jedyny,kilka się puściło ale tylko on był taki rozrośnięty. - marzyłam abyś wpadł. Jesteś przecież naszym forumowym ekspertem . Ona jest cudowna , te kropeczki ma , jak to haworcje ,
 - marzyłam abyś wpadł. Jesteś przecież naszym forumowym ekspertem . Ona jest cudowna , te kropeczki ma , jak to haworcje , 

chwale wszystko bo się należy
 chwale wszystko bo się należy 

Dziękujemy za miłe słowa
  Dziękujemy za miłe słowa   

Roślinki śliczne.
 Roślinki śliczne.

- witam serdecznie .Rzeczywiście zapanowały nade mną ale nie walczę z nimi,raczej staram się,
  - witam serdecznie .Rzeczywiście zapanowały nade mną ale nie walczę z nimi,raczej staram się, 
   . Ja dopiero się do Ciebie wybieram .
 . Ja dopiero się do Ciebie wybieram . - fajnie znowu Cię widzieć , mam nadzieję , że wejdzie Ci to w zwyczaj . I hoje,i fikus mają
  - fajnie znowu Cię widzieć , mam nadzieję , że wejdzie Ci to w zwyczaj . I hoje,i fikus mają 

- rzeczywiście jeszcze nie dotarłam .Skończę dziś
  - rzeczywiście jeszcze nie dotarłam .Skończę dziś   wątek domowy i zacznę ogrodowe .
 wątek domowy i zacznę ogrodowe .