jakie ISO masz u siebie w aparacie ustawione ?- straszne ziarno widać na fotkach

))
))

Majka ja też okularnicamajka411 pisze:Aga , kurczę jak spowiedz to spowiedz, ja mam wadę wzroku i moja ostrość widzenia jest inna niż np. Twoja.
Każdy w tym moim aparacie pogrzebał i coś mi ustawił. Wjęc już sprawdzam i podaję. Wyświetla mi się na ekraniku mam 400.
Najgorszy mam problem jak na tym małym ekraniku mam zdecydować , że zdjęcie wyjdzie dobre.
Królowa jest git.

))
))

Ja właśnie boję się takiego pogromu jak to było przy różach z RĆmajka411 pisze:Aga, ja też okularnica, Dzięki za te info zaraz zmienię. Tak naprawdę to nie wiem co który parametr oznacza.

Wiesz co ja sadzę od razu do dołów, jak róża jest dobrze przygotowana do zimy to jeszcze żadna mi nie wypadła.
Wypadają tylko paskudy np. RĆ.
Wyobraź sobie, że R rozpatrzyło moją reklamację Edenek i przyślą mi inne róże bo tak sobie zażyczłam.
Edenka tym razem bedzie z Francji. No jak Gosia załatwi.
 coś by się stało
  coś by się stało   

))
))

.
 . Ja na nie nie moge patrzeć. Dobrze, że jak rozkwitnie to chociaż kwiat jest trwały.
  Ja na nie nie moge patrzeć. Dobrze, że jak rozkwitnie to chociaż kwiat jest trwały. 

Wtedy dopiero będę rozpaczać.
 Wtedy dopiero będę rozpaczać.