No, to tak jak z ciuchamigorzata76 pisze:Taaak... najbardziej podobają nam się najnowsze twory... po nich cała reszta wydaje się... nie taka![]()
Wiec przerabiamy... nowe już nie jest najnowsze... traci na uroku![]()
Ba... po pewnym czasie, w zależności od rozpędu, jakiego nabierzemy, robi się całkiem stare...
Ogród Doroty, coraz bardziej różany...
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Doroty, coraz bardziej różany... :-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
Soczewka
- 1000p

- Od: 9 mar 2010, o 10:35
Już miałam się zapytać gdzie kupiłaś latarenki ale wyczytałam. Szkoda, że u mnie nie ma takich sklepików "dziadowni" ale za to jest pełna tych "wszystko za 4 zł" A jak wejdziesz do środka to nie uświadczysz niczego po 4 tylko drożej.
Są bardzo ładne. Przydało by mi się kilka. Chyba muszę na serio rozejrzeć się za takimi.
Są bardzo ładne. Przydało by mi się kilka. Chyba muszę na serio rozejrzeć się za takimi.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
- imwsz

- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki zaraz do nich będę zaglądac 
Ale chciałabym u nas takich tanich "dziadowni"
Ale chciałabym u nas takich tanich "dziadowni"
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziewczynki, w dziadowni kupiona jest ta latarnia

Ta, niestety już w normalnym sklepie, ale tez nie jakaś oszałamiająco droga (chyba 36 zł)

Ta, niestety już w normalnym sklepie, ale tez nie jakaś oszałamiająco droga (chyba 36 zł)

-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dorotko dopieszczasz swój kącik wypoczynkowy że chciałabym tam pozostać na dłużej.
A co to masz z trawki które tak fajnie rosną, ja potrzebuję jakieś do suchego miejsca pod jodłę koreańską bo łyso mi się zrobiło pod nią. Piszesz że nie masz zapędów kolekcjonerskich ale kilka renesansek masz i każda jest śliczniutka.
A co to masz z trawki które tak fajnie rosną, ja potrzebuję jakieś do suchego miejsca pod jodłę koreańską bo łyso mi się zrobiło pod nią. Piszesz że nie masz zapędów kolekcjonerskich ale kilka renesansek masz i każda jest śliczniutka.
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Majeczko, zapraszam w każdej chwili
Zapędów nie mam, po prostu podobają mi się te róże, ale zapewniam cie, że w centrum były jeszcze co najmniej trzy z tej serii, których nie kupiłam
Taka dzielna jestem
Trawy generalnie nie potrzebują zbyt dużo wody, ale za to słoneczko kochają a pod jodłą.....
U mnie doskonale rosną brązowe turzyce, chyba nawet będę dzielić - chcesz kawałek?
Zapędów nie mam, po prostu podobają mi się te róże, ale zapewniam cie, że w centrum były jeszcze co najmniej trzy z tej serii, których nie kupiłam
Trawy generalnie nie potrzebują zbyt dużo wody, ale za to słoneczko kochają a pod jodłą.....
U mnie doskonale rosną brązowe turzyce, chyba nawet będę dzielić - chcesz kawałek?
-
edulkot

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dorotko rzeczywiście jesteś dzielna, ja jakbym miała dostęp do takiego sklepu tobym chyba wszystkie wykupiła.
No właśnie, pod jodłą nic mi nie chce rosnąć, niby z boku jest słonka trochę ale jest sucho a na podlewanie się nie piszę.
Pewnie że chcę turzyce, one są ładne a brązowych jeszcze nie mam.
No właśnie, pod jodłą nic mi nie chce rosnąć, niby z boku jest słonka trochę ale jest sucho a na podlewanie się nie piszę.
Pewnie że chcę turzyce, one są ładne a brązowych jeszcze nie mam.
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Dorotko... no połaziłam sobie po wątku, poodrabiałam zaległości... i z zachwytu wyjśc nie mogę... do fotek tarasowo-żwirowo-perspektywicznych wracam i wracam i wracam... CUDNY stworzyłas zakątek. Gratuluje Ci z całego
, będę się miała na czym wzorować 
-
Soczewka
- 1000p

- Od: 9 mar 2010, o 10:35
Faktycznie niedrogo. Oglądałam kiedyś na all podobnej wielkości ale były znacznie droższe.
Pozdrawiam Monika
- Aszka

- Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Dzielna jesteś
ja już nie wchodzę do "dziadowni" bo moje męstwo nie wytrzymuje próby 
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Kontakt:
Nadrobiłam zaległości
Jak zobaczyłam bloki to oczy mi wyszły na szypułkach... Jakoś tak moja wyobraźnia Twój ogród zielonym bezkresem otuliła...
A ogród ze strony na stronę piękniejszy i piękniejszy... Czy tak będzie w nieskończoność

Jak zobaczyłam bloki to oczy mi wyszły na szypułkach... Jakoś tak moja wyobraźnia Twój ogród zielonym bezkresem otuliła...
- _ninetta_
- 1000p

- Od: 19 maja 2010, o 01:19
Dorotko, widzę, ze taras pięknieje w oczach
Bardzo podoba mi się ten klonik przy tarasie, sprawia, że ten zakątek wygląda nieco egzotycznie
Bardzo podoba mi się ten klonik przy tarasie, sprawia, że ten zakątek wygląda nieco egzotycznie
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Bardzo ładne ozdóbki - u nas nie ma gdzie takich staroci kupić - no chyba że w Kazimierzu na rynku ale tam to są kosmiczne ceny...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- 100krotka

- Od: 2 gru 2008, o 20:11
Łaaaał...a te trzymadełka z ptaśkiem? Urocze...w ogóle to zdjęcie z wrzosami to po prostu na okładkę "Ogrodów"...u mnie jakoś wrzosy w doniczkach nie chcą się trzymać, być może trzeba je więcej podlewać?
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Bo może masz w tych doniczkach torf. Jak torf raz wyschnie, już nigdy nie utrzyma wody, żeby napoić wrzos.