A Coryphantha super

Czyli to prawda, że duży procent nasion kiełkuje. Na razie boję się siać a i na kwiaty trzeba by dłużej czekać niż w przypadku sadzonki, tak czy inaczej już nie odpuszczę passiflorze - musi być mojajulita20 pisze:Z trzech wysianych nasion dwa wykiełkowały i rosną całkiem ładnie.

Super! Miałaś sporo przesadzania ::)
 Super! Miałaś sporo przesadzania ::) Pozdrawiam Kasia.
 Pozdrawiam Kasia.

. Ja tez lubię okrągłe, chociaż podobno niepraktyczne, bo dużo miejsca zajmują. Ale co tam liczy się jakość a nie ilość
. Ja tez lubię okrągłe, chociaż podobno niepraktyczne, bo dużo miejsca zajmują. Ale co tam liczy się jakość a nie ilość  

hen_s pisze:Ech te dziewczyny - musi być nie tylko dobrze ale i ładnie.
I oczywiście jest bo ładnie kaktusy wyglądają w tych jednakowych kolorowych doniczkach i osłonkach.
 to ze mną chyba coś jest nie tak, skoro najbardziej podobają mi się rządkiem ustawione kwadraciki, których barwy i tak w zasadzie nie widać
  to ze mną chyba coś jest nie tak, skoro najbardziej podobają mi się rządkiem ustawione kwadraciki, których barwy i tak w zasadzie nie widać 

To znaczy ze jesteś prawdziwa rasowa kaktusiarasokolica pisze:hen_s pisze:Ech te dziewczyny - musi być nie tylko dobrze ale i ładnie.
I oczywiście jest bo ładnie kaktusy wyglądają w tych jednakowych kolorowych doniczkach i osłonkach.to ze mną chyba coś jest nie tak, skoro najbardziej podobają mi się rządkiem ustawione kwadraciki, których barwy i tak w zasadzie nie widać
 a my to takie podróby
 a my to takie podróby  , ale to nic nie szkodzi równowaga jest zachowana
, ale to nic nie szkodzi równowaga jest zachowana