W wężowym cz.2
Re: W wężowym cz.2
Oj żeby nie zapeszać poczekajmy 
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulka a ja już chyba wiem co jest tym powodem 
Na razie próbuję opanować bajzel w domu, a wczoraj poszliśmy na działkę po jeżyny, bo przecież w niedzielę i tak nic robić się nie da. Wróciliśmy obładowani ogórkami, fasolką szpar, kilkoma rzodkiewkami, a selera liści do ogórków nie zerwałam. No i pojemniczkiem oczywiście jeżyn. $ patisonki, ociupina papryki, która jakoś zdecydowała sie dać kilka owoców, i resztka nędznych pomidorków. Ale nieść było co.
Grażynko, czy ta ostatnia róża to nie rumba? Też mam podobną, ale i choruje i źle rośnie.
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Ulka nie ma to jak swoje warzywa i owocki i przetwory z nich.Ja teraz robię przetwory z jabłek i gruszek a niedługo trzeba będzie się za brzoskwinie zabrac bo w tym roku będzie mnnnóstwo
Marysiu ta róża to biedronkowe cudo,nazwy oczywiście nie było.Moja to taki trochę wyrzutek...nie ma swojego miejsca w ogrodzie,bo jakoś nigdzie mi nie pasuje.Więc gdy mi przeszkadza zmienia miejsce,mimo to nawet nieżle rośnie i poza mszycami nic na razie jej nie atakowało.
Dziś zapowiada się ładny dzień...a więc świeże poranne fotki...

Marysiu ta róża to biedronkowe cudo,nazwy oczywiście nie było.Moja to taki trochę wyrzutek...nie ma swojego miejsca w ogrodzie,bo jakoś nigdzie mi nie pasuje.Więc gdy mi przeszkadza zmienia miejsce,mimo to nawet nieżle rośnie i poza mszycami nic na razie jej nie atakowało.
Dziś zapowiada się ładny dzień...a więc świeże poranne fotki...

-
andrzejek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Grażynko co tu dużo gadać jak zawsze pięknie i niesamowicie
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Poranne fotki super. Mój M ostatnio umawia się z kretem na bardzo poranne godziny-oczywiście kret jest pierwszy- muszę mu powiedzieć żeby brał aparacik ze sobą i cykał fotki.
Ktoś mi powiedział, że krety maja podobno stałe godziny wyjścia.
- elila
- 1000p

- Od: 24 kwie 2009, o 20:05
- Kontakt:
Witaj! Poranne fotki bardzo tajemnicze i urocze! Mały "różyczek" słodziutki!
- Aancyk
- 1000p

- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ślicznie widoczki, szczególnie podoba mi się z oczkiem wodnym. Kolory jesieni wyglądają cudnie w Twoim ogrodzie.
-
Ann-ka72
- 1000p

- Od: 1 paź 2009, o 18:56
Grażynko, ciągle coś się u Ciebie dzieje...rabatki ciągle się zmieniają albo ja niektórych nie widziałam...
A synio jaki już duży
Czas tak szybko leci- mój niedługo będzie miał 3 lata i też nie wiem,kiedy to zleciało....a wierz mi,że każdy dzień odcisnął na mnie swe piętno
Ale już niedługo przedszkole
Róże piękne, nie dziwię Ci się,że podobają się Tobie
Ja mam chyba podobną białą,ale moja jest o wiele mniejsza...

A synio jaki już duży
Róże piękne, nie dziwię Ci się,że podobają się Tobie
Anna
Mój ogród...
Mój ogród...
- pamelka

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nie napisałam
a dalbym głowę, że tak
Nawet canny się zalapały, proszę o więcej
Te Twoje widoczki
kiedy u mnie będzie jakieś tlo dla roślin
No nie licząc murka 
Nawet canny się zalapały, proszę o więcej
Te Twoje widoczki
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko poranne widoczki śliczne, prześwietlone słoneczkiem i błogie.....ja zamawiam taką pogodę na cały wrzesień
Potwierdzam, ze różyczka to Rumba .....bardzo ładnie kwitnie z małymi przerwami , przez całe lato
Mały rózyczek to prawdziwy słodziak i widać, że kocha kwiatki, bo nawet w domku rozsiada się w ich pobliżu....pewnie w ogrodzie masz niezłego pomocnika

Potwierdzam, ze różyczka to Rumba .....bardzo ładnie kwitnie z małymi przerwami , przez całe lato
Mały rózyczek to prawdziwy słodziak i widać, że kocha kwiatki, bo nawet w domku rozsiada się w ich pobliżu....pewnie w ogrodzie masz niezłego pomocnika