Resza fotek na moim wątku daliowym :P

man211 - piękne te twoje Daliie i jakie grzeczne , stoją elegancko i dostojnie
  man211 - piękne te twoje Daliie i jakie grzeczne , stoją elegancko i dostojnie  - moje w strasznym bałaganie po ostatnich burzach i to chyba już ostatnie fotki jakie im robię
  - moje w strasznym bałaganie po ostatnich burzach i to chyba już ostatnie fotki jakie im robię  

Ta przypadła mi do gustu Co to za odmiana ??

- Grzegorzu . bo na zadjęciach nie bardzo widać te ogromne kije podpierające Dalie
 - Grzegorzu . bo na zadjęciach nie bardzo widać te ogromne kije podpierające Dalie  - Akita ,którą mi zidentyfikowałeś miała tak ogromne kwiaty ,że mimo podpór oderwało ją od korzenia.
 - Akita ,którą mi zidentyfikowałeś miała tak ogromne kwiaty ,że mimo podpór oderwało ją od korzenia.   - Dalia o którą pytasz to  Tricolor - średnica kwiatu 15-16 - wys. 1,30 - bardzo ciekawy kwiat - dolne płatki jaskrawo-pomarańczowe , środkowe płatki żółte , a wierzchie i środek jaskrawo-różowe - forma kwiatu również ciekawa jakby piętrząca się ku górze ( ostatnie zdjęcie).
  - Dalia o którą pytasz to  Tricolor - średnica kwiatu 15-16 - wys. 1,30 - bardzo ciekawy kwiat - dolne płatki jaskrawo-pomarańczowe , środkowe płatki żółte , a wierzchie i środek jaskrawo-różowe - forma kwiatu również ciekawa jakby piętrząca się ku górze ( ostatnie zdjęcie).

- dziękuję , trochę potargane ale kocham Dalie . To na ostatnim zdjęciu to nie jest Hibiskus - to jednoroczna Malope , siałam jako wypełnienie rabaty ale fakt jest piękna i kwiaty ma kolorowe , róż ,biel .
  - dziękuję , trochę potargane ale kocham Dalie . To na ostatnim zdjęciu to nie jest Hibiskus - to jednoroczna Malope , siałam jako wypełnienie rabaty ale fakt jest piękna i kwiaty ma kolorowe , róż ,biel .

Nie mam ich gdzie przechowywać
 Nie mam ich gdzie przechowywać 
Możesz przywożic je do mnie , u mnie przechowują się nieżlesangwinaria pisze:aż mi dech zaparło od tych pięknościNie mam ich gdzie przechowywać
Zosia

Gyo-un
 Gyo-un