Joluś, bardzo dziękuję. Może byś przyjechała? Jadziu, cała przyjemność po mojej stronie. Spotkania z Wami są zawsze miłe. Myślisz?
A teraz wstawię fotki Twoich piękności- pozwolisz? Pozwolisz!!!
Oto najpiękniejsza róża , Jadzi BURGUND
Tosiu
No mam nadzieję, że teraz już się spotkamy, tylko musimy ustalić termin, Już się cieszę
Róże Jadzi przepiękne aż mnie skręca z zazdrości jak patrzę na te moje lebiody,Wy chyba je czymś specjalnym dokarmiacie
KOCI- MIĘTKO, witam serdecznie na naszym FO i zapraszam częściej do odwiedzin ogródków. Czekamy na fotki Twojego ogrodu. Dziś mój jeżyk zawędrował do części gospodarczej. Wszdł na linoleum i nie mógł iść, bo mu się łapki rozjeżdżały. Pociesznie to wyglądało. Pomogłam mu się wydostać na tępy grunt i zaraz zabrał się do jedzenia.
Zachwycona jestem moją fioletową różą. Ale proszę o jej imię!!!!
Marylko jest bardzo żarłoczny. Daję mu wodę, ale jeszcze nie widziałam żeby pił. A żre za dwóch. Sikorki już przylatują na przeszpiegi. Zbankrutuję pewnikiem tej jesieni. Ryby jakby się wściekły z jedzeniem. Szok.
Nie zbankrutujesz
Ja tez mam do karmienia na działeczkach kociarni 7 dorosłych i 5 młodych.
Tzn. mój M ma . Zimą dojdą gołębie.
Cynie piękne i w tym roku porosły.
A ten różowy kwiatek przed różą jaki śliczny, co to?
Tosiu ale ten jeżyk milusi chciałabym takiego i znowu widzę Chopina i ubolewam że nie mogę
się go dorobić ,a ja dzisiaj pryskałam róże i od szkodników i od pleśni bo coś ich zaczęło brać chociaż kwitną pięknie