Mam kilka kaktusów jednak nie znam ich nazw, a to moja piękność, z niego jestem najbardziej dumna

. Może się powtórze któryś raz z kolei ,ale oczywiście zazdroszczę kwitnącego echinopsisa mnie nie dopadło jeszcze to szczęście . Ten niebieski mnie też bardzo urzekł mam podobnego ,a raczej identycznego ,ale nie jest jeszcze tak duży. No i opuncja tez jest godna uwagi ,a tak z ciekawości ile Twój wilczomleczyk ma latek?
 . Może się powtórze któryś raz z kolei ,ale oczywiście zazdroszczę kwitnącego echinopsisa mnie nie dopadło jeszcze to szczęście . Ten niebieski mnie też bardzo urzekł mam podobnego ,a raczej identycznego ,ale nie jest jeszcze tak duży. No i opuncja tez jest godna uwagi ,a tak z ciekawości ile Twój wilczomleczyk ma latek?  Ja bym na Twoim miejscu dała mu trochę szerszą doniczkę bo mają tendencję do wywracania się . Mój to nawet do wiosny nie doczekał tylko wyciągnął się jak długi obok choinki i mówi " no ,a teraz proszę mnie podnieść"
 Ja bym na Twoim miejscu dała mu trochę szerszą doniczkę bo mają tendencję do wywracania się . Mój to nawet do wiosny nie doczekał tylko wyciągnął się jak długi obok choinki i mówi " no ,a teraz proszę mnie podnieść" 
 .
 . :
: Kaktusy to mój drugi "bzik" po storczykach.
 Kaktusy to mój drugi "bzik" po storczykach. 

.
 . .
. Miała to być mieszanka, no ale wyszło chyba ze 3O takich samych i tylko tek jeden jedyny, który jest w skrzyneczce sie wyróżniał, cała resztę rozdałam znajomym
 Miała to być mieszanka, no ale wyszło chyba ze 3O takich samych i tylko tek jeden jedyny, który jest w skrzyneczce sie wyróżniał, cała resztę rozdałam znajomym  A tak wyglądało opakowanie
 A tak wyglądało opakowanie