Pokażę,pokażę
 Zdjęcie   zrobię  jutro.
   Zdjęcie   zrobię  jutro.

Zdjęcie   zrobię  jutro.
   Zdjęcie   zrobię  jutro.

i  to od  razu  kwitnący choc  bardzo mały . Ma  może  ze  30 cm  wysokości i kwitnie  prawie  na  każdym pędzie.
  i  to od  razu  kwitnący choc  bardzo mały . Ma  może  ze  30 cm  wysokości i kwitnie  prawie  na  każdym pędzie.

-  nic  nie  robię moim  roślinom,ten  sezon  wszystkie  traktuję po macoszemu.
  -  nic  nie  robię moim  roślinom,ten  sezon  wszystkie  traktuję po macoszemu. 

ja też uwielbiam takie tajemnicze zakątki, zwłaszcza w tym ogrodzie !!!jola1010 pisze:I ja proszę o więcej zdjęć malowniczych zakątkówandrzejek pisze:Krysiu widoczki ogólne wspaniałe czy mogę prosić o więcej ?Uwielbiam takie obrazki

Pozdrawiam Jola.

Zakochałam się w nim w 2007  kiedy tu zawitałam pierwszy raz. Był to ogród nr 1 dla którego się tu zalogowałam. Ten ogród jest dla mnie inspiracją i do takich klimatów dążę w moim ogrodzie. Dlatego też poproszę więcej widoczków
  Zakochałam się w nim w 2007  kiedy tu zawitałam pierwszy raz. Był to ogród nr 1 dla którego się tu zalogowałam. Ten ogród jest dla mnie inspiracją i do takich klimatów dążę w moim ogrodzie. Dlatego też poproszę więcej widoczków   

w kadr
  w kadr 

dziękuję bardzo .
 dziękuję bardzo . ,że   mój ogród  Ci  się podoba  i  przyczynił  się  do  tego,że   jesteś  na  forum
,że   mój ogród  Ci  się podoba  i  przyczynił  się  do  tego,że   jesteś  na  forum  .
 .

i  nacinam  darń  lub  leżące  źdźbła  trawy  jednocześnie  wytrząsając  wycięte   kawałki.
  i  nacinam  darń  lub  leżące  źdźbła  trawy  jednocześnie  wytrząsając  wycięte   kawałki. permanentnie  brak mi  czasu  w tym  roku,na  wszystko.
  permanentnie  brak mi  czasu  w tym  roku,na  wszystko.

to  krzesło  włazi  zawsze  w kadr,masz rację
  to  krzesło  włazi  zawsze  w kadr,masz rację    

tak  to  berberys  Thunberga 'Kelleris'
   tak  to  berberys  Thunberga 'Kelleris'
 duża  poprawkę.
   duża  poprawkę.