Ewuniu piękne zdjęcia z ogrodu pokazałaś.
Ale masz przestrzeń. Miałam pytać o psiankę, ale doczytałam, szkoda, że nie zimuje w ogrodzie, jest śliczna.
Myślię, że oczko wodne przy kąciku wypoczynkowym, to bardzo dobry pomysł.
Tajeczko psianka zimuje razem z daturami , a oczko kiedyś będzie tylko jeszcze nie jestem pewna gdzie.Mam jak na razie dwie opcje Przy grillu, albo tutaj przy wiatraku
Jolu mój małż też ma krucho z czasem i wiele prac ogrodowo- domowych mam rozbabranych, ale pomalutku jakoś to popychamy do przodu Nie narzekaj, bo ja u Ciebie byłam i wiem, że cudnie u Ciebie, a do tego masz altankę, a moja dopiero w planach
Jolllu 500 Ten kącik jest tak maleńki, że prawie go w moim ogrodzie nie widać W miarę wzrostu trawek rośnie też moja rabatka Dzisiaj znowu urosła tak ok 4 m.kw.
Ewuś dorzucam się do pochwal
Chciałabym Cię zapytać o szkarłata zwisającego jak Ci się Ewuś udaje przychodować tak bujną roślinkę za pierwszym razem jak siałam nie wzeszło nic.....w tym roku jak posiałam to wyszły...ale wiesz jaką mają wysokość ? powiem Ci bo nigdy byś nie zgadła1,5 cm...może tyle
Jolu ja go wcale nie siałam Sam sobie tam wyrósł i ma na pewno ponad półtora metra Myślę, że nasionko pochodzi z kompostu, bo tam go dodawałam jak wiosną zakładałam nową rabatkę
Ewuś, coraz więcej pięknych, zadbanych zakątków w twoim ogrodzie Przyłaczam się do zachwytów nad rabatką trawiastą Szkarłat zawsze mi się podobał, ale jakoś nigdy go nie posiałam; mam za to rączniki - u Ciebie też wypatrzyłam jakiegoś olbrzyma