W takiej donicy powinna być jedna dyńka.Nie wystarczyło im pokarmu,dlatego owoce nie zawiązywaly się
 W takiej donicy powinna być jedna dyńka.Nie wystarczyło im pokarmu,dlatego owoce nie zawiązywaly się  Takie jest moje zdanie :laika,ale może sie mylę.
 Takie jest moje zdanie :laika,ale może sie mylę.Asia

W takiej donicy powinna być jedna dyńka.Nie wystarczyło im pokarmu,dlatego owoce nie zawiązywaly się
 W takiej donicy powinna być jedna dyńka.Nie wystarczyło im pokarmu,dlatego owoce nie zawiązywaly się  Takie jest moje zdanie :laika,ale może sie mylę.
 Takie jest moje zdanie :laika,ale może sie mylę.

Szkoda, ze  na  wiosne  nie  znalazlam  tego  forum
 Szkoda, ze  na  wiosne  nie  znalazlam  tego  forum  

Myślicie, że dojrzeje jeszcze trochę leżąc na słońcu czy nie ma szans? Nie mam ręki do dyń, do tej pory mi się nie udały jeszcze:-(
  Myślicie, że dojrzeje jeszcze trochę leżąc na słońcu czy nie ma szans? Nie mam ręki do dyń, do tej pory mi się nie udały jeszcze:-(

Ponawiam te straszliwie intrygujące pytanie ;)patasko pisze:Jakim symptomem jest dojrzenie dyni ozdobnej? Całkowite wybarwienie, czy ogonek powinien zmienić kolor na bardzociemnozielony?

myslalem że to tylko taka nazwa melonowa. Ja mam melonową ciekawe jaki będzie smak miała. Ja smak melonów lubię średnio
 myslalem że to tylko taka nazwa melonowa. Ja mam melonową ciekawe jaki będzie smak miała. Ja smak melonów lubię średnio

Mój mąż ma takie powiedzenie"nadgorliwość gorsza od faszyzmu"...sprawdza się to powiedzenie dla Twojej dyniTula pisze:Luuuudzie moja Atlantic tak na oko to chyba przekroczyła 30 kg. Nie miałam dzisiaj centymetra, ale wydaje mi się dużo większa od dyni szwagra, która waży 20 (zważył). Jedno ALE: skubana chyba mi gnije od spodu. A położyliśmy ją specjalnie na drewnianej palecie, żeby miała od dołu przewiew. I ---- gnije.