Ja ze swoimi mam jeszcze jedne problem, niektóre mają zdeformowane liście, np Tiramisu właśnie, myślałam,że taka jej uroda, ale okazuje się, że jednak nie. Przędziorki czy inne bestie?

Mój caramel rośnie w ziemi, przezimował dobrze, nadal zachwyca zmieniającymi się kolorami liści
  Mój caramel rośnie w ziemi, przezimował dobrze, nadal zachwyca zmieniającymi się kolorami liści   Mam nadzieję, że nie będę musiała go doniczkować
 Mam nadzieję, że nie będę musiała go doniczkować  

trzymaj się kochana
 trzymaj się kochana  więcej miejsca do nasadzeń będzie, tylko, jak .... ten czas dzielisz
 więcej miejsca do nasadzeń będzie, tylko, jak .... ten czas dzielisz  

Igo,ogrom pracy u ciebie,ale ta działeczka nie wygląda najgorzej.Dobrze,że M zajął sie domkiem.
 Igo,ogrom pracy u ciebie,ale ta działeczka nie wygląda najgorzej.Dobrze,że M zajął sie domkiem.

Po prostu je przesadź w inne miejsce, ale nawóz w połowie sierpnia nie radzę. One za chwilkę idą spać.
 Po prostu je przesadź w inne miejsce, ale nawóz w połowie sierpnia nie radzę. One za chwilkę idą spać. 

Tiramisu też pstryknęłam zobaczysz jaki z niej pokurcz
 Tiramisu też pstryknęłam zobaczysz jaki z niej pokurcz 

widzę że byłaś w ogrodach Kapios, kilka dni temu oglądałam ten ogród w programie "rok w ogrodzie " i też postawiłam za swój cel odwiedzenie go w następnym roku.....
 widzę że byłaś w ogrodach Kapios, kilka dni temu oglądałam ten ogród w programie "rok w ogrodzie " i też postawiłam za swój cel odwiedzenie go w następnym roku.....