Andrzej tak robiłam je sama, ale dosłownie "w biegu" więc brałam to, co wpadło mi w ręcę z tym, że patrzyłam, aby dobrać kolorystycznie, ale fotkę strzeliłam

zakwitł następny mieczyk "Bianka"

i lilie

oraz pierwszy kwiat datury

I piękny kwiat datury - czekam z niecierpliwością na taki u siebie
 I piękny kwiat datury - czekam z niecierpliwością na taki u siebie 

), a po powrocie wiadomo wielkie sprzątanie zielska, poza tym paczki w tę i z powrotem
), a po powrocie wiadomo wielkie sprzątanie zielska, poza tym paczki w tę i z powrotem   , nowe "koncepcje"
, nowe "koncepcje"   , i znów likwidacja części trawnika
, i znów likwidacja części trawnika   , przesadznie, wsadznie więc pracy sporo. Ale zdjęcia porobione, więc teraz Was nimi zasypię, a i znalazłam też czas na krótkie odwiedzinki u Marzenki06 i Jej M, dzięki za smaczną kawkę, babeczkę i bardzo miłą atmosferę
, przesadznie, wsadznie więc pracy sporo. Ale zdjęcia porobione, więc teraz Was nimi zasypię, a i znalazłam też czas na krótkie odwiedzinki u Marzenki06 i Jej M, dzięki za smaczną kawkę, babeczkę i bardzo miłą atmosferę   , oczywiście jakby nie było wymiana musiała być i mam nadzieję, że nie ostatnia, przy okazji jakaś mała rewizyta i z pewnością jeszcze coś ciekawego wypatrzymy
 , oczywiście jakby nie było wymiana musiała być i mam nadzieję, że nie ostatnia, przy okazji jakaś mała rewizyta i z pewnością jeszcze coś ciekawego wypatrzymy  

Skąd Ty masz takie ładne. Kopiłaś już kwitnące ? Ile lat mają?
 Skąd Ty masz takie ładne. Kopiłaś już kwitnące ? Ile lat mają?

Od dawna je zbierasz?
  Od dawna je zbierasz?