Dziś wysłałam dla Ciebie roślinki
Moje doniczkowe - tulipanka
- tulipanka
- Przyjaciel Forum

- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko właśnie dlatego skusiłam się na tego gruboszka. Cena może nie jest z najniższej półki, ale też nie jest wygórowana
Aniu mój ogród wymaga jeszcze sporych nakładów finansowych, więc muszę z czegoś zrezygnować, aby pokupować trochę ogrodowych.
Ale to wcale nie oznacza, że nie będę miała nowych roślinek do pokazania! Pomyślcie - już niedługo Dzień Kobiet, potem w kwietniu mam urodziny. Jaka wcześniej zadeklarowałam - ja kupować nie będę, ale prezentami nie pogardzę
Z drugiej strony gdy się dłużej zastanowię to na urodziny chyba wolała bym wizytę w dobrze zaopatrzonej szkółce z pełnym portfelem męża.
Aniu mój ogród wymaga jeszcze sporych nakładów finansowych, więc muszę z czegoś zrezygnować, aby pokupować trochę ogrodowych.
Ale to wcale nie oznacza, że nie będę miała nowych roślinek do pokazania! Pomyślcie - już niedługo Dzień Kobiet, potem w kwietniu mam urodziny. Jaka wcześniej zadeklarowałam - ja kupować nie będę, ale prezentami nie pogardzę
Z drugiej strony gdy się dłużej zastanowię to na urodziny chyba wolała bym wizytę w dobrze zaopatrzonej szkółce z pełnym portfelem męża.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiolu, zawsze do dobry czas, by dopieścić starszych zielonych domowników.
A pieniążki jakoś każdemu ograniczają pole działania. Czekam na piękne wrażenia w Twoim ogrodzie. A coś nowego przybędzie też na pewno od forumowiczek 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Spodobały mi się listki tego roślinka i poszukałam czegoś na jego temat. To jest paproć?!
Chyba zauważam u siebie objawy zachorowania na tego roślinka
=^_^=
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.