Z porad  skorzystam w przyszłym roku - może i moje zachwycą
 Z porad  skorzystam w przyszłym roku - może i moje zachwycą   Moja dębolistna też chyba nie zakwitnie dobrze, że jej pięknie przebarwiające się listki też cieszą swoim widokiem
 Moja dębolistna też chyba nie zakwitnie dobrze, że jej pięknie przebarwiające się listki też cieszą swoim widokiem  
 Pozdrawiam Jola.

Z porad  skorzystam w przyszłym roku - może i moje zachwycą
 Z porad  skorzystam w przyszłym roku - może i moje zachwycą   Moja dębolistna też chyba nie zakwitnie dobrze, że jej pięknie przebarwiające się listki też cieszą swoim widokiem
 Moja dębolistna też chyba nie zakwitnie dobrze, że jej pięknie przebarwiające się listki też cieszą swoim widokiem  

Zjawiskowa!!!!
 Zjawiskowa!!!!
 kolor przecudny. Również czekam na jej nazwę.
  kolor przecudny. Również czekam na jej nazwę.
 jak zakwitła, to zaniemówiłam z zachwytu, jest przepiękna, kolorek taki fioletowo-biskupi- cudo. Muszę koniecznie ją przesadzić w bardziej eksponowane miejsce
  jak zakwitła, to zaniemówiłam z zachwytu, jest przepiękna, kolorek taki fioletowo-biskupi- cudo. Muszę koniecznie ją przesadzić w bardziej eksponowane miejsce   

Fotki nie zabieraj, pozwól nacieszyć się ślicznym widoczkiem
 Fotki nie zabieraj, pozwól nacieszyć się ślicznym widoczkiem   
  Dębolistna w tym roku ma przepiękne ogromne liściory, jeszcze się nie przebarwia, ale jak to zrobi będzie naprawdę ładnie
 Dębolistna w tym roku ma przepiękne ogromne liściory, jeszcze się nie przebarwia, ale jak to zrobi będzie naprawdę ładnie  

A okazała się takim cudeńkiem. Kwiatuszek jak zakwitł to też mnie oczarował
 A okazała się takim cudeńkiem. Kwiatuszek jak zakwitł to też mnie oczarował 

cudne wszystkie chodż ja zakochana w pomarańczach
 cudne wszystkie chodż ja zakochana w pomarańczach   

Ale jest najokazalsza i najpiękniejsza ze wszystkich, jestem nią zachwycona
 Ale jest najokazalsza i najpiękniejsza ze wszystkich, jestem nią zachwycona   

Ale mój ogródek to z tych takich trochę bałaganiarskich
 Ale mój ogródek to z tych takich trochę bałaganiarskich   
   mnóstwo roślinek , pościskanych koło siebie w przeróżnych zestawieniach kolorystycznych. Nie ma eleganckich jednobarwnych rabat, nic pod sznureczek
  mnóstwo roślinek , pościskanych koło siebie w przeróżnych zestawieniach kolorystycznych. Nie ma eleganckich jednobarwnych rabat, nic pod sznureczek   .....Rosną koło siebie żółte lilie, różowe floksy i pomarańczowe róże
 .....Rosną koło siebie żółte lilie, różowe floksy i pomarańczowe róże  
   .....ale ja tak lubię, jak jest niegrzecznie, wesoło i kolorowo
 .....ale ja tak lubię, jak jest niegrzecznie, wesoło i kolorowo