Sylwio...myślę że to był jednorazowy wybryk sąsiadów, który nie powinien się nigdy zdarzyć i tego ci życzę.

Ewuniu...cieszę się że żurawce ma się na życie. Sama kilka moich rozdzieliłam i wsadziłam do doniczek. Niestety ostatnie dni nie pozwoliły mi mieszkać na działce. U nas nie padało..gdy po kilku dniach zajechałam na działkę sucho jak pieprz.
 Wszystko oklapnięte, nawet moja nowo posadzona inna odmiana miodunki niż mam.
  Wszystko oklapnięte, nawet moja nowo posadzona inna odmiana miodunki niż mam.   . Nie wiem czy coś jeszcze z niej będzie.
 . Nie wiem czy coś jeszcze z niej będzie.   
 rapunzel..dzięki.
 . Wiesz..teraz ja sobie tak myślę o tym twoim zimnym przedpokoju.
 . Wiesz..teraz ja sobie tak myślę o tym twoim zimnym przedpokoju.   . Oj przydał by mi się taki...oj bardzo. Miałam oleandra, wystawiłam na zimę na klatkę schodową...zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach. Gdyby tak u ciebie...
 . Oj przydał by mi się taki...oj bardzo. Miałam oleandra, wystawiłam na zimę na klatkę schodową...zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach. Gdyby tak u ciebie...  . No tak, ale ten pies.
 . No tak, ale ten pies.   
 Basiu..byłam widziałam i podziwiałam. Prześlicznie.
 . Co do hortensji....proste. Jak chcesz to wyślę.
 . Co do hortensji....proste. Jak chcesz to wyślę.   . Tylko muszę poczytać kiedy można pobrać sadzonkę. A może ty to wiesz...
 . Tylko muszę poczytać kiedy można pobrać sadzonkę. A może ty to wiesz...  
 Dziś parę fotek różnistych.

. Jednak co do oleandra..to raczej kwiatek ogrodowo-tarasowy.
 . Jednak co do oleandra..to raczej kwiatek ogrodowo-tarasowy.   . Niestety na zimę trzeba do domu, do chłodka. Dlatego pomyślałam że miała byś wspaniałe warunki do przechowania na zimę a latem na balkon. Tylko czy na tym balkonie nie będzie brakowało mu słoneczka.
 . Niestety na zimę trzeba do domu, do chłodka. Dlatego pomyślałam że miała byś wspaniałe warunki do przechowania na zimę a latem na balkon. Tylko czy na tym balkonie nie będzie brakowało mu słoneczka.