29

bardzo sie ciesze że podobaja Ci sie mieczyki
 bardzo sie ciesze że podobaja Ci sie mieczyki  jeszcze okolo 100 odmian powinno zakwitnac, ale widze juz ze w okolo 30 nie ma jeszcze nawet pąka kwiatowego, wie chyba nie zakwitna w tym roku
  jeszcze okolo 100 odmian powinno zakwitnac, ale widze juz ze w okolo 30 nie ma jeszcze nawet pąka kwiatowego, wie chyba nie zakwitna w tym roku 

................nie to co ja Ci pokazałam
 ................nie to co ja Ci pokazałam 

. Właśnie zorientowałam się, ze masz założony ogrodowy wątek i postanowiłam wpaść się przywitać i pozwiedzać
 . Właśnie zorientowałam się, ze masz założony ogrodowy wątek i postanowiłam wpaść się przywitać i pozwiedzać   Masz przepiękną kolekcję mieczyków, niesamowita ilość i przepiękne kolorki. Bardzo lubię te kwiaty, ale niestety nie mam gdzie sadzić, więc co roku kupuję sobie choć kilka do wazonu.....chociaż taka namiastka i radość z ich widoku
 Masz przepiękną kolekcję mieczyków, niesamowita ilość i przepiękne kolorki. Bardzo lubię te kwiaty, ale niestety nie mam gdzie sadzić, więc co roku kupuję sobie choć kilka do wazonu.....chociaż taka namiastka i radość z ich widoku   

ale smieje sie teraz, ale ja jak pierwszy raz je zobaczyłam to tez sie slinilam z geba otwarta i oczami otwartymi jak pięciozłotówki
  ale smieje sie teraz, ale ja jak pierwszy raz je zobaczyłam to tez sie slinilam z geba otwarta i oczami otwartymi jak pięciozłotówki  

a jak dzis mamie zdjecia pokazywałam tych mieczyków to az monitor głaskałam i mowilam do niej "prawda ze ładny?" a ona tylko patrzyła na mnie jak na wariatke
 a jak dzis mamie zdjecia pokazywałam tych mieczyków to az monitor głaskałam i mowilam do niej "prawda ze ładny?" a ona tylko patrzyła na mnie jak na wariatke 

Bardziej wygląda na wyblakły żółty, ale bardzo mi się podoba, jest mocno postrzępiony.
 Bardziej wygląda na wyblakły żółty, ale bardzo mi się podoba, jest mocno postrzępiony.  

zwiedzaj ile Ci dusza zapragnie, mam nadzieje ze tylko sie nie zanudzisz, bo nic takiego specjalnego u mnie sie nie dzieje... dopiero zaczełam przygode z ogrodem, na razie postawiłam na same cebulowe i  jednoroczne, zero jakichs tam bylin, czy drzewek... szkoda mi jak na razie pieniazkow na rozgospodarowanie bardziej tego ogrodu bo to nie do końca jest mój tylko przyszłych teściów, a ja to mecze mojego abysmy sobie wybudowali swoj dom, pomimo tego ze ten obecny na niego jest przepisany, ale nie usmiecha mi sie po ślubie mieszkac z tesciami
 zwiedzaj ile Ci dusza zapragnie, mam nadzieje ze tylko sie nie zanudzisz, bo nic takiego specjalnego u mnie sie nie dzieje... dopiero zaczełam przygode z ogrodem, na razie postawiłam na same cebulowe i  jednoroczne, zero jakichs tam bylin, czy drzewek... szkoda mi jak na razie pieniazkow na rozgospodarowanie bardziej tego ogrodu bo to nie do końca jest mój tylko przyszłych teściów, a ja to mecze mojego abysmy sobie wybudowali swoj dom, pomimo tego ze ten obecny na niego jest przepisany, ale nie usmiecha mi sie po ślubie mieszkac z tesciami  , wiec jak juz sie dorobimy "własnego" domku to wtedy zaszaleje z ogrodem
 , wiec jak juz sie dorobimy "własnego" domku to wtedy zaszaleje z ogrodem