Do tej pory, wszyscy znajomi z forum mieszkali min. 40km ode mnie
 Do tej pory, wszyscy znajomi z forum mieszkali min. 40km ode mnie   A dla mnie, jako dla niezmotoryzowanej, to strasznie daleko ;)
  A dla mnie, jako dla niezmotoryzowanej, to strasznie daleko ;)   
 No a różyczki już zaczynają otwierać pączusie

Do tej pory, wszyscy znajomi z forum mieszkali min. 40km ode mnie
 Do tej pory, wszyscy znajomi z forum mieszkali min. 40km ode mnie   A dla mnie, jako dla niezmotoryzowanej, to strasznie daleko ;)
  A dla mnie, jako dla niezmotoryzowanej, to strasznie daleko ;)   

, jakie zdrowiutkie, aż przyjemnie popatrzeć.
 , jakie zdrowiutkie, aż przyjemnie popatrzeć.
 Dzisiaj po obchodzie zauważyłam pokręcane listki z plamkami.  :x
 Dzisiaj po obchodzie zauważyłam pokręcane listki z plamkami.  :x  

ale oczywiście ciesze się, że moje się trzymają w miarę dobrze
 ale oczywiście ciesze się, że moje się trzymają w miarę dobrze   Jeśli angielka to nie A Shropshire Lad, to trudno. Dalej będziemy szukać dla niej imienia ;)
 Jeśli angielka to nie A Shropshire Lad, to trudno. Dalej będziemy szukać dla niej imienia ;)  Dzisiaj jej pączek już bardziej rozwinięty, niedługo znów będzie pięknie kwitła
 Dzisiaj jej pączek już bardziej rozwinięty, niedługo znów będzie pięknie kwitła   

Swego czasu myślałam o pomalowaniu muru na kolor piaskowy, bądź jakikolwiek podobny odcień. Jednak z czasem ten pomysł zanika, zobaczymy co będzie wiosną... ;)
 Swego czasu myślałam o pomalowaniu muru na kolor piaskowy, bądź jakikolwiek podobny odcień. Jednak z czasem ten pomysł zanika, zobaczymy co będzie wiosną... ;) 

Bardzo ładne połączenie kolorków, tak mi się wydaje przynajmniej ;)
 Bardzo ładne połączenie kolorków, tak mi się wydaje przynajmniej ;) Majeczko, a możesz mi pomóc w odnalezieniu postu z tą podpowiedzią, bo już się pogubiłam i nie mogę znaleźć...
 Majeczko, a możesz mi pomóc w odnalezieniu postu z tą podpowiedzią, bo już się pogubiłam i nie mogę znaleźć...