Ja ogrodowo jeszcze nawet nie raczkuję, więc na razie będę tylko podglądać i zachwycać się Twiomi
cudownymi cudownymi kwiatami

Aż trudno oderwać oczy od nich takie śliczne!
 Aż trudno oderwać oczy od nich takie śliczne!  

Anno 29 jestem z Osady JanaBeata1971 z jakiej części TG jesteś?

.Proszę mi napisać, jak wykopię cebulki mieczyków kiedy są jeszcze w pełni kwitnienia, i jak je wysuszę to zakwitną mi na przyszły rok
 .Proszę mi napisać, jak wykopię cebulki mieczyków kiedy są jeszcze w pełni kwitnienia, i jak je wysuszę to zakwitną mi na przyszły rok 

często tamtędy przejeżdżałem więc znam te terenyBeata1971 pisze:Anno 29 jestem z Osady JanaBeata1971 z jakiej części TG jesteś?

,ale obecnie mam żniwa nawał pracy.
  ,ale obecnie mam żniwa nawał pracy.  

, bo do ogródka i łask powracają cebulowe m.in. mieczyki. Mam nadzieję, że uda mi się kupic kilka cebulek  bo "komitet kolejkowy" w trakcie tworzenia.
 , bo do ogródka i łask powracają cebulowe m.in. mieczyki. Mam nadzieję, że uda mi się kupic kilka cebulek  bo "komitet kolejkowy" w trakcie tworzenia.

.
 .

już nie piszę ile
 już nie piszę ile   
  wszystkie kocham o woskowych kwiatach
 wszystkie kocham o woskowych kwiatach  .
 .

jest śliczny.Niestety to już ostatnie kwitnące mieczyki u mnie w tym roku,jeszcze chyba tylko trzy maja kwiat
 jest śliczny.Niestety to już ostatnie kwitnące mieczyki u mnie w tym roku,jeszcze chyba tylko trzy maja kwiat