Zaraz wybieram się na małe zakupy po Opolu, może coś ciekawego znajdę.
Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- markpm
- 200p

- Od: 10 lis 2007, o 15:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Nie wiem, czy dla Ciebie moje zakupy będą "fajne", bo ja w tym roku oficjalnie zakładam swój kącik w moim zapuszczonym ogrodzie
Wcześniej w Olkuszu kupiłem sobie trochę nasion / mam słabą pamięć i nie pamiętam co.../, a dziś w Opolu kupiłem sobie:
-nasturcję pnącą
-malwę ogrodową
-złocień trójbarwny
-margerytkę kolorową
-żagwin ogrodowy
-drakiew purpurową.
Myślałem jeszcze nad daliami, ale w tej chwili nie mam na tyle pieniędzy.
Karolciu, może mi coś jeszcze doradzisz lub ODRADZISZ - ja laik jestem, więc kupowałem tylko dzięki zdjęciu na okładce
PS" zakupy w Olkuszu również zrobiłem na Górniczej i... u Kafla, przy drodze Kraków-Katowice. Powstaje tam chyba jedno z największych centrów ogrodniczych w okolicy..
Wcześniej w Olkuszu kupiłem sobie trochę nasion / mam słabą pamięć i nie pamiętam co.../, a dziś w Opolu kupiłem sobie:
-nasturcję pnącą
-malwę ogrodową
-złocień trójbarwny
-margerytkę kolorową
-żagwin ogrodowy
-drakiew purpurową.
Myślałem jeszcze nad daliami, ale w tej chwili nie mam na tyle pieniędzy.
Karolciu, może mi coś jeszcze doradzisz lub ODRADZISZ - ja laik jestem, więc kupowałem tylko dzięki zdjęciu na okładce
PS" zakupy w Olkuszu również zrobiłem na Górniczej i... u Kafla, przy drodze Kraków-Katowice. Powstaje tam chyba jedno z największych centrów ogrodniczych w okolicy..
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Marku,zakupy bardzo fajne,sam mam część z tych nasion.
Jak już wszystko powychodzi z ziemi to zapraszam cię do mnie,coś ci tam uskubiemy jeśli tylko będziesz chciał
A Kafel to ma już czynny ten nowy budynek czy sprzedają jeszcze w namiocie?
Ja też dziś coś zakupiłam jak zrobię fotki to zamieszczę je na forum.Pozdro.Magda
Jak już wszystko powychodzi z ziemi to zapraszam cię do mnie,coś ci tam uskubiemy jeśli tylko będziesz chciał
A Kafel to ma już czynny ten nowy budynek czy sprzedają jeszcze w namiocie?
Ja też dziś coś zakupiłam jak zrobię fotki to zamieszczę je na forum.Pozdro.Magda
Pozdrawiam Magda 
- andriu53
- 1000p

- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- Karolcia
- Przyjaciel Forum

- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Wiolu, mi wczoraj szczęka opadła jak zobaczyłam pelargonie Reni!!!
To są okazy.
Dorotko,obawiam się że to jeszcze nie jest koniec!
Na wiosnę zawsze tak mam.Ale mam nadzieję że jak zrobię te trzy nowe rabaty to jakoś to wszystko zmieszczę
Jolu,postaram się wam to wszystko pokazać
Reniu,irys jest z cebulki.
Marku,zapraszam na kawusie.
Do centrum chętnie się wybiorę.Ja często w sezonie tam bywam,choć ceny mają wysokie to jednak nie mogę się oprzeć,
zawsze coś tam sobie kupię.
Ewo,mówisz i masz.Jeśli w pobliżu ciebie jest Carrefour to wskocz do niego,bo ja tam kupowałam.A jeśli nie to daj znać ja ci kupię i wyślę.
To są okazy.
Dorotko,obawiam się że to jeszcze nie jest koniec!
Na wiosnę zawsze tak mam.Ale mam nadzieję że jak zrobię te trzy nowe rabaty to jakoś to wszystko zmieszczę
Jolu,postaram się wam to wszystko pokazać
Reniu,irys jest z cebulki.
Marku,zapraszam na kawusie.
Do centrum chętnie się wybiorę.Ja często w sezonie tam bywam,choć ceny mają wysokie to jednak nie mogę się oprzeć,
zawsze coś tam sobie kupię.
Ewo,mówisz i masz.Jeśli w pobliżu ciebie jest Carrefour to wskocz do niego,bo ja tam kupowałam.A jeśli nie to daj znać ja ci kupię i wyślę.
Pozdrawiam Magda