Tylko się przypomnij, bo wiesz jak to mam sporo na głowie.

Witamjola1 pisze:I ja się melduję .Piękne widoczki.

Myślałam, że będą w gorszym stanie po deszczach, ale są ok
  Myślałam, że będą w gorszym stanie po deszczach, ale są ok   Ta tawułka, to jedyna jaka jeszcze u mnie kwitnie, przeważnie mam dużo wcześniejsze odmiany, po krórych pozostało tylko wspamnienie, ale sie cieszę, ze chociaż jedna jest taka późna
 Ta tawułka, to jedyna jaka jeszcze u mnie kwitnie, przeważnie mam dużo wcześniejsze odmiany, po krórych pozostało tylko wspamnienie, ale sie cieszę, ze chociaż jedna jest taka późna   
  ....
 .... Mam nadzieję, że nie będzie chorowała....było by strasznie szkoda....czy Ty swoją pryskasz jak choruje ?
 Mam nadzieję, że nie będzie chorowała....było by strasznie szkoda....czy Ty swoją pryskasz jak choruje ? 

....ciekawe czemu masz problem z białymi ?
 ....ciekawe czemu masz problem z białymi ?

Dzwonki śliczne.
  Dzwonki śliczne. 

Lubimy podobne rosliny Aguś
  Lubimy podobne rosliny Aguś  

.....
 ..... 

Ale mam nadzieję, że dasz radę, bo to przepiękna chryzantemka, ja nie mogę przestać się nią zachwycać, jest coraz bardziej ukwiecona
 Ale mam nadzieję, że dasz radę, bo to przepiękna chryzantemka, ja nie mogę przestać się nią zachwycać, jest coraz bardziej ukwiecona   
  Uwielbiam wszelkie o dzwoneczkowych kwiatuszkach....w przyszłym roku koniecznie muszę posadzić sobie jeszcze naparstnice
 Uwielbiam wszelkie o dzwoneczkowych kwiatuszkach....w przyszłym roku koniecznie muszę posadzić sobie jeszcze naparstnice