Ogród Kasiek604
- joannakr0508
- 500p

- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Kasiek604
Ale mi się podoba Twój ogród uwielbiam takie klimaty widać że bardzo dużo pracy włożyłaś w to wszystko .Rozumiem Cię doskonale odnośnie czasu i pracy odnośnie dziecka ja mam 2,5 miesięcznego synka jest młodszy od twojego dzidziusia ale wiem że zarówno u ciebie jak i u mnie trzeba im poświęcać dużo czasu
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Witajcie p oprzerwie`:wit nie wiem czy ktoś tu zagląda ,ale jeśli macie ochotę pooglądać moje ogródkowe wariacje to zapraszam 
Sezon ogródkowy w tym roku zaczął się od wkopania wielkiej choinki , którą dostałam w spadku
trzymałam kciuki by się przyjęła i się udało
po tym zdarzeniu stworzyłam kącik wypoczynkowy

po kąciku zapragnęłam nowej rabaty i po usunięciu trawy tak oto wygląda

z racji tego ,że moja poprzednia kaskada nie była do końca dopracowana musiałam zrobić ją od nowa przy okazji przebudowałam skalniaka

Sezon ogródkowy w tym roku zaczął się od wkopania wielkiej choinki , którą dostałam w spadku

po kąciku zapragnęłam nowej rabaty i po usunięciu trawy tak oto wygląda

z racji tego ,że moja poprzednia kaskada nie była do końca dopracowana musiałam zrobić ją od nowa przy okazji przebudowałam skalniaka

Ogród Kasiek604
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Kasiu
miło mi ze mnie odwiedziłaś....
Twój ogród już jest piękny.....a Tobie dalej coś nie pasuje....ciągle coś przerabiasz....
masz bardzo ładnie...naprawdę
Twój ogród już jest piękny.....a Tobie dalej coś nie pasuje....ciągle coś przerabiasz....
masz bardzo ładnie...naprawdę
- moniczek
- 1000p

- Od: 19 sie 2010, o 17:55
Ładny kącik wypoczynkowy stworzyłaś Kasiu...a jak wszystko się rozrośnie to dopiero będzie wspaniale. Oczko z kaskadą bardzo mi się podoba. 
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Miła Kasiek604/ciągle się zastanawiam co oznaczają te numery/, ale do rzeczy. Jestem pod urokiem twojego zapału w stworzeniu ciekawego otoczenia wokół waszego domu. Muszę ci powiedzieć, że ja uważam to za dodatkowy letni pokój naszego domu i u was będzie podobnie. 3/4 roku wiele się przebywa w ogrodzie i nie tylko po to by pracować. Ponadto twoja pociecha będzie miała gdzie hasać a w rozwoju dziecka piękne otoczenie ma kolosalne znacznie.
pozdrawiam i zapraszam na spacer do mojego ogrodu.
---------
Zofia
pozdrawiam i zapraszam na spacer do mojego ogrodu.
---------
Zofia
Dziękuję za miłe słowa kobietki
zw kwiat Chodzi ci o numery 604? Nic nie znaczy
Po prostu nick kasiek jest często używany i musiałam dodać jakiś numer
Jutro wkleję zdjęcia kolejnych przeróbek hahah
wiem wariatka jestem
Ogród Kasiek604
-
jaclaw
- 200p

- Od: 3 lip 2011, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
super kącik wypoczynkowy i rabatka
pozostało czekać aż wszystko się rozrośnie
pozdrawiam
pozostało czekać aż wszystko się rozrośnie
pozdrawiam
Nikt mnie nie odwiedza
aż tak nudny mój ogródek ? Może zwabię tutaj gości moimi nowymi zakupami
zdjęcia już wkrótce..
Ogród Kasiek604
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Kasiu,ja cię odwiedziłam
Masz śliczny odródek,oczko
,kącik wypoczynkowy supek,kasada też
Podobają mi się takie ogrody,maja swój klimat.Pokaż co kupiłaś
Masz śliczny odródek,oczko
Podobają mi się takie ogrody,maja swój klimat.Pokaż co kupiłaś
- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Kasiu weszłam do Ciebie do ogródka i onemiałam z zachwytu
oczko z ciurkadełkiem i ten skalniak to moje marzenie i właśnie coś w tym stylu i ja sobie wymyśliłam po prostu pięknie
należą cię wielkie nie tylko brawa za kawał roboty jaką wykonałaś ale i za fantastyczne pomysły będę do Ciebie zaglądać bo jestem zauroczona Twoim ogrodem

Nie mogę uwierzyć, że ogródek ma dopiero 2 lata
Musiałaś się nie źle napracować, żeby go teraz pokazać w takim ślicznym stanie, aż miło popatrzeć.
Podoba mi się oczko wodne, takie ciche i nie głębokie. Moje jest za głębokie i teraz mi to przeszkadza, bo przyjeżdżają do nas bajdelki i musimy je ciągle pilnować
U Ciebie też widziałam wózek, więc też was czeka pilnowanie, bo dzieci uuuuuuuuwielbiają wodę
Pozdrawiam Bogumiłka
Podoba mi się oczko wodne, takie ciche i nie głębokie. Moje jest za głębokie i teraz mi to przeszkadza, bo przyjeżdżają do nas bajdelki i musimy je ciągle pilnować
U Ciebie też widziałam wózek, więc też was czeka pilnowanie, bo dzieci uuuuuuuuwielbiają wodę
Pozdrawiam Bogumiłka
reniuniek oczywiście ,ze pokażę co kupiłam ale już powkopywałam więc jak uporządkuję do końca to wklejam foteczki
bonia dziękuję ci kochana za miłe słowa - bo mobilizuje mnie do dalszej walki z ogrodem
bogumilka oj wiem co to znaczy woda + dziecko
A na marginesie wczoraj dalej walczyłam z nową rabatką pod domem .. Taką mam ochotę na pracę w ogrodzie , no ale dzidziuś to dzidziuś
Jeszcze raz dziękuję za odwiedziny i miłe słowa choć oczywiście na słowa krytyki też jestem otwarta
Ogród Kasiek604
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Witaj Kasiu 
Bardzo podoba mi się Twój zakątek kamienisty z oczkiem wodnym i ciurkadełkiem.....
Dużo już zrobiłaś - jestem pełna podziwu - w dwa lata takie efekty
Ciekawa jestem dalszych Twoich działań - dlatego zapowiadam kolejne wizyty
Bardzo podoba mi się Twój zakątek kamienisty z oczkiem wodnym i ciurkadełkiem.....
Dużo już zrobiłaś - jestem pełna podziwu - w dwa lata takie efekty
Ciekawa jestem dalszych Twoich działań - dlatego zapowiadam kolejne wizyty
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki