Iwonko chirita taka mała a zachwyciła wszystkich moja odżywa... chyba coś z niej będzie tylko kiedy doczekam się kwiatuszków
Wilczomlecze pięknie kwitną i kolorki super
Nowy nabytek bardzo ładny, niech zdrowo rośnie
Piękny filodendron . Są one moją słabością więc tym bardziej je podziwiam .
Wilczomlecz biały jest rzadziej spotykany lecz cieszę się razem z Tobą , że masz tego białaska
Heliofitko kochana mam takie skromne male zapytanko...czy ty tego wilczomlecza sama ukorzenialas? jeśli tak to powiedz mi prosze w jaki sposob i po jak dlugim czasie puscil korzonki i jak dlugo czekalas zanim listki wypusci?
Znowu tutaj byłam Iwonko i postanowiłam ustawić się w kolejce w/s filodendrona czerwieniejącego.
Nic to , że pewnie będzie w następnym,kwiatkowym sezonie - niech rośnie zdrowo , a ja będę stać i czekać
Iwonko, ja nie chce mówić głośno ale tego filo niezlego wyszarpałaś, jak to mała szczepka, to ja nie chciałabym widzieć tej większej to on już teraz chyba nie jest do sufitu
I muszę pochwalić tego pięknego małego kwiatuszka- niespotykane cudo
Witam serdecznie
Bardzo przepraszam, że Was zaniedbuję, ale ostatnio czas pędzi wyjątkowo szybko i na dodatek wciąż przyspiesza :-?
Niestety nic się nie zmieni do 3 września (ślub syna), ale potem będę już tylko Wasza
Hipeastrum oczywiście już zakwitło. Co prawda to tylko dwa kwiaty, ale zawsze coś
Dzisiaj podlewając kwiatki zobaczyłam, że moja hoja carnosa, też się wysiliła ...OK. zawsze coś
Na zakończenie jeden z parapetów. Sorry, że tak mało zdjęć ale obiecuję, że się poprawię
Iwonko - piszesz : Hipeastrum...tylko dwa kwiaty - ale jakie,kochana
Hoja carnosa .... zawsze coś - ale jakie "coś"
jeden z parapetów - ale jaki
Wspaniałości same