Nie przesadzajmy duuuuużo jeszcze trzeba temu ogrodowiparyska pisze:Super ogród, widać rękę fachowca. A goździki mają to coś w sobie.
 do perfekcji która MNIE zadowoli

Nie przesadzajmy duuuuużo jeszcze trzeba temu ogrodowiparyska pisze:Super ogród, widać rękę fachowca. A goździki mają to coś w sobie.

Natomiast granice między trawnikiem i rabatami spędzają mi sen z oczu. Goździków samosiejek mam mnóstwo, a i tak wysiałam jeszcze więcej, bo lubię
 Natomiast granice między trawnikiem i rabatami spędzają mi sen z oczu. Goździków samosiejek mam mnóstwo, a i tak wysiałam jeszcze więcej, bo lubię 

Dlaczego?ewamaj66 pisze: Natomiast granice między trawnikiem i rabatami spędzają mi sen z oczu.
 Nie jest łatwo okiełznać trawę wchodzącą na rabaty a Tobie jak widać nieźle się to udaje.
  Nie jest łatwo okiełznać trawę wchodzącą na rabaty a Tobie jak widać nieźle się to udaje.
 Jeszcze przy mojej powierzchni to w ogóle masakra.
 Jeszcze przy mojej powierzchni to w ogóle masakra.

Jak się tak napatrzę, napatrzę, to w końcu zrobię coś z tym, co mi się u mnie nie podoba
 Jak się tak napatrzę, napatrzę, to w końcu zrobię coś z tym, co mi się u mnie nie podoba 
 Rewelacyjnie wyszły ci te schody
  Rewelacyjnie wyszły ci te schody 
 czyli mały spacer po mojej posesji
 czyli mały spacer po mojej posesji 

uważaj na tą trawkę z pierwszej fotki-potrafi być agresywna
 uważaj na tą trawkę z pierwszej fotki-potrafi być agresywna  ale to zdjęcie zajefajne i takie zroszone
 ale to zdjęcie zajefajne i takie zroszone  

ja tylko dołki kopie ...
  ja tylko dołki kopie ...

dziękuję za odwiedziny i zapraszam niebawem ... może coś znów się ukaże...aagaaz pisze:Super te goździki i te inne widoczki również