Ogródek An-ki
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ANIU kurcze teraz z tym większa niecierpliwościa czekam na te kwiaty i jestem zła ,że ich jeszcze nie widzę . Dzisiaj znowu zaglądałam i NIC
Mam nadzieję ,ze jak słonko trochę przygrzeje to będzie szybciej
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Śliczności
Dobrze uchwyciłas kolory! Muszę Elzunie wysłać do Ciebie, zeby sobie porównała Silver Star i generała 
Jadziu a słonka znowu niet- i tak mamy pogodę w kratkę .Ale cierpliwie poczekamy.
Iza de Gaulle i Silver Star są podobne jednak dopiero mając te róże koło siebie widać różnice w budowie kwiatka i koloru.
Nie wiem czy Silver pachnie bo jeszcze niziutki i nie mogę tam klęczeć bo nie ma miejsca.Musiałabym to zrobić na The Fairy a to byłoby bolesne
Tosiu
No jaka powściągliwa w wypowiedzi.Dziołszko co się tak oszczędzasz?No chyba,że planujesz osobiste pogaduchy to Ci wybaczam.
Drugi rzut kwitnienia.Zobaczcie ile pąków mają te nn czerwone i ż ółta fresia.Tylko te 2 kolory goszczą na tej rabatce.

Widać już czarną plamistość

Iza de Gaulle i Silver Star są podobne jednak dopiero mając te róże koło siebie widać różnice w budowie kwiatka i koloru.
Nie wiem czy Silver pachnie bo jeszcze niziutki i nie mogę tam klęczeć bo nie ma miejsca.Musiałabym to zrobić na The Fairy a to byłoby bolesne
Tosiu
Drugi rzut kwitnienia.Zobaczcie ile pąków mają te nn czerwone i ż ółta fresia.Tylko te 2 kolory goszczą na tej rabatce.

Widać już czarną plamistość

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Aneczko przybiegłam do Ciebie w podskokach.....żeby zobaczyć dwie różyczki kole siebie. Rzeczywiście są różnice i dopiero to widać w zestawieniu. SS pachnie
uwierz na słowo ...bo nie masz innego wyjścia.
Ani widzę, że Knirps ślicznie się do Ciebie wdzięczy....jednak impulsy wysłane do niego zadziałały....no i te Twoje rączki. :P
Wiesz masz cudne fuksje i to wszystkie...te piękne sukienki balowe mnie wciąż zachwycają.

Ani widzę, że Knirps ślicznie się do Ciebie wdzięczy....jednak impulsy wysłane do niego zadziałały....no i te Twoje rączki. :P
Wiesz masz cudne fuksje i to wszystkie...te piękne sukienki balowe mnie wciąż zachwycają.
Witaj Elu-jeśli mówisz,że pachnie to wierzę
Generał też ma ładne pachnidło i jestem ciekawa czy pachnie inaczej niż S.S.(nie mylić z SS
).Teraz mam zagwozdkę czy ta różowa nn to nie jest czasem Dornroschenschloss Sababurg-jeśli to ona to jest nadzwyczaj piękna.Patrzyłam w hmf i .....b.podobna.(kupiona u ciebie)

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Lilie królują teraz w wielu ogrodach
U ciebie tez przepięknie się prezentują
U ciebie tez przepięknie się prezentują
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Aneczko wspominasz Generała ,...oj
tego którego mi posłałaś tak pachnie ,że odchodzić się od niego nie chce ,
W tej chwili jest po przekwitnięciu ,ale wypuszcza tak mocne badyle ,że szok ..ciekawe czy jeszcze zakwitnie ,atak bym chciała ,,
No a swoją drogą ,popatrz jaki masz cudowny dorobek ,pamiętasz jak narzekałaś 2 lata temu ,że nic nie masz w ogródku ,a tu tyle pięknych róż ,lilii ,powojników ,nie sposób wymienić wszystkiego.....
W tej chwili jest po przekwitnięciu ,ale wypuszcza tak mocne badyle ,że szok ..ciekawe czy jeszcze zakwitnie ,atak bym chciała ,,
No a swoją drogą ,popatrz jaki masz cudowny dorobek ,pamiętasz jak narzekałaś 2 lata temu ,że nic nie masz w ogródku ,a tu tyle pięknych róż ,lilii ,powojników ,nie sposób wymienić wszystkiego.....
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu lilie wspaniałe Moja Garden Affaire już przekwitła i naprawdę strasznie żałuję....jest cudowna....i ten niesamowity zapach, u Ciebie widzę kwitnie w najlepsze i aromatyzuje całą okolicę
I Triumphator w pełni kwitnienia
mój też już po....a w ogóle to jestem wściekła
....zamówiłam 3 cebule, a mam tylko jedną, będę musiała przesadzić, bo dwie pozostałe będą całkiem inne....jeszcze nie kwitną 
Doda witaj.Tak,teraz krolują lilie ,liliowce ,floksy i hortusie.Ale już róże budzą się do ponownego kwitnienia.Na niektorych różach jest burza pączków.Znowu będzie co oglądać i porownywać.
Bogusiu jak popatrzę na zdjęcia sprzed bycia na forum to nie mogę uwierzyć jaka jest różnica,Tamten ogrod był schludny ale bez duszy.Za mało było kwiatow.
Bogusia a generała to pewnie Jadzia wysyłała bo ja też mam przez nią zakupionego.Mój kwitnie teraz po raz drugi i to obficiej niż za pierwszym razem.I u mnie wypuścił nowe pędy.
Agnieszko a umnie mnogość Triumphatorów-i też tyle nie zamawiałam.Jeden ,jedyny kwiat urwałam przy ucinaniu zwiędłego i teraz w całym domu jest niesamowity zapach a to tylko jeden kwiat.Niesamowite mają te pachnidła.
Bogusiu jak popatrzę na zdjęcia sprzed bycia na forum to nie mogę uwierzyć jaka jest różnica,Tamten ogrod był schludny ale bez duszy.Za mało było kwiatow.
Bogusia a generała to pewnie Jadzia wysyłała bo ja też mam przez nią zakupionego.Mój kwitnie teraz po raz drugi i to obficiej niż za pierwszym razem.I u mnie wypuścił nowe pędy.
Agnieszko a umnie mnogość Triumphatorów-i też tyle nie zamawiałam.Jeden ,jedyny kwiat urwałam przy ucinaniu zwiędłego i teraz w całym domu jest niesamowity zapach a to tylko jeden kwiat.Niesamowite mają te pachnidła.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

ANIU dzisiaj już chyba wiem na pewno ,ze pod siatka to na pewno nie będzie eskimoska ,gdzyż z pąka przeświatuje jasny róż
. Pozostaje tylko doniczkowa a ta niestety jeszcze długo kaze czeka na kwiat . Piękna różyczka i ma wielgachne kwiaty . Nazwa trochę trudnawa ,ale jak tak spojrzałam w pierwszym momencie tak jakby moja Walzertraum jasniejsze pierwsze płatki . Generała chyba ode mnie ma Bogusia oj ten jej SKS
Mój jest prawie tak szeroki jak Burgund . Różane krzaczki naprawdę wygladają na zadowolone 
Jadziu no pewnie ,że Bogusia ma od Ciebie generalika-ważne,że robimy sobie wzajemnie uprzejmości i kupujemy,dajemy,rozmnażamy itp.Eskimoska albo Ci kupię albo jak będziesz to wykopiemy mojego a ja sob ie uzupełnię.
Miesiąc mial kwiaty-to się nazywa długodystasowiec.
Miesiąc mial kwiaty-to się nazywa długodystasowiec.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JAKUCH

ANIU jak będzie kiedyś to kup mi Eskimoskę i zadołuj może wreszcie sie wybierzemy do Was
- Helen

- Od: 30 sie 2010, o 19:47
Aniu ,lilie zapewne masz wiele lat, są urzekające, a róże to cud natury, szczególnie ta żółta