skoro jest przyrost to jest też szansa na kwitnienie
 Dziwak rzeczywiście dziwny
 mam podobnego i też dziwak bo zaprosił do siebie skorka
 3mam kciuki za reanimki

przekwitają, przyrastają, upodabniają sie do sąsiadów
 przekwitają, przyrastają, upodabniają sie do sąsiadów   to może faktycznie daj chorowitkowi osobne naczynie bo mu
 to może faktycznie daj chorowitkowi osobne naczynie bo mu   ,  że nie ma tak pięknych korzonków jak kolega
 ,  że nie ma tak pięknych korzonków jak kolega  

za "wstydnisia" niech rośnie zdrowo
 za "wstydnisia" niech rośnie zdrowo  

widać, że dobrze się kwiatuszkom rośnie. Sabotki pięknie rozrośnięte... 3mam kciuki za udany eksperyment
 widać, że dobrze się kwiatuszkom rośnie. Sabotki pięknie rozrośnięte... 3mam kciuki za udany eksperyment  

a te korzonki między kulkami to i ja chętnie podziwiam
 a te korzonki między kulkami to i ja chętnie podziwiam   , "twardziel" jest super wytrwały, i z pewnością pięknie znowu zakwitnie
 , "twardziel" jest super wytrwały, i z pewnością pięknie znowu zakwitnie  

w końcu niezły z niego twardziel
  w końcu niezły z niego twardziel   

Siedział pół roku w drobnym substracie i nic się z nią nie dzialo, wczoraj przesadziłam ją do sphagnum z nadzieją,ze może chociaż tak odbuduje swoje korzenie
  Siedział pół roku w drobnym substracie i nic się z nią nie dzialo, wczoraj przesadziłam ją do sphagnum z nadzieją,ze może chociaż tak odbuduje swoje korzenie   Ale nie wiem czy coś z tego będzie. Roślina żyje, ale za cholerę nie chce puszczać korzeni
 Ale nie wiem czy coś z tego będzie. Roślina żyje, ale za cholerę nie chce puszczać korzeni