Trochę niestety czupryna przycięta , ale była i tak sucha .Troche kiepskie zdjęcia ,ale mam remont i wszystie rośliny stoją w jednym , bezpiecznym miejscu
 Trochę niestety czupryna przycięta , ale była i tak sucha .Troche kiepskie zdjęcia ,ale mam remont i wszystie rośliny stoją w jednym , bezpiecznym miejscu 

Coraz bardziej podobają mi się ta roślinki z kaudeksem, Twoja nolina to juz całkiem spora i warto było za 5, szkoda że przycięta czuprynka z tego co widziałam na zdjęciach moja ma bardzo długi i będzie musiała stać na jakimś może pojedynczym kwietniku.
 Coraz bardziej podobają mi się ta roślinki z kaudeksem, Twoja nolina to juz całkiem spora i warto było za 5, szkoda że przycięta czuprynka z tego co widziałam na zdjęciach moja ma bardzo długi i będzie musiała stać na jakimś może pojedynczym kwietniku.
 i dzieciaczki puszcza. Mój nawiasem mówiąc chyba taki sam, tak na wypuszczał dzieci że wszystkich dookoła nimi obdarowuje
 i dzieciaczki puszcza. Mój nawiasem mówiąc chyba taki sam, tak na wypuszczał dzieci że wszystkich dookoła nimi obdarowuje  z jednej doniczki mi się pięć zrobiło
 z jednej doniczki mi się pięć zrobiło  
 Zajrzałam do hurtowni kwiatów ( Toruń) a tam był regał wszystko po 5 zł i 3 półki z kwiatami .To 3 sobie wziełam , oprocz noliny jeszcze dużego grubosza i wielką calanthee ( chyba tak to się piszejulita20 pisze:
PS: A tak w ogóle to gdzie takie rarytasy szprzedają tak tanio?
 ))
))
 PW
 PWTam była jeszcze jedna nolina ( taka jak moja ) kilka beniaminków dosc duzych ( ok 80 cm ) , kilka dracen .anik pisze:PW
Szkoda, że ja nie mieszkam koło Torunia albo, że u nas nie ma takich półek w sklepach.

Nolinka dorodna niech szybko przyrasta
 Nolinka dorodna niech szybko przyrasta 

Nie będę oryginalna i powiem że hojka z podłużnymi listkami boska
 Nie będę oryginalna i powiem że hojka z podłużnymi listkami boska