miałam nadzieję, ze to on.
  miałam nadzieję, ze to on.Ewo, moje poszły do przedszkola i też ich nie będę ruszała do przyszłego sezonu, a potem się okaże.

miałam nadzieję, ze to on.
  miałam nadzieję, ze to on. Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

. Naszym ogródkiem opiekuję się 5 lat ( 3 ostatnie bardziej), kiedy go przejęliśmy wraz z domem był częściowo zagospodarowany, tzn. nawieziono ziemię, posiano trawę,  posadzono sporo owocowych i kilka iglaków. Można powiedzieć, że miałam fajnie. Nie do końca, bo drzewka już były spore i co z nimi zrobić ? Wysadzałam. Zmieniałam nasadzenia, wytyczałam nowe rabaty, rezygnowałam z nędznego trawnika. I spełnia swoje ogrodowe marzenia. Roślinki już spore, bo mają po kilka lat. Wiele to prezenty od znajomych i miłych sąsiadek i nie były mikrymi sadzoneczkami. Ani się obejrzysz i twoje też trzeba będzie dzielić, bo zrobi się busz
 . Naszym ogródkiem opiekuję się 5 lat ( 3 ostatnie bardziej), kiedy go przejęliśmy wraz z domem był częściowo zagospodarowany, tzn. nawieziono ziemię, posiano trawę,  posadzono sporo owocowych i kilka iglaków. Można powiedzieć, że miałam fajnie. Nie do końca, bo drzewka już były spore i co z nimi zrobić ? Wysadzałam. Zmieniałam nasadzenia, wytyczałam nowe rabaty, rezygnowałam z nędznego trawnika. I spełnia swoje ogrodowe marzenia. Roślinki już spore, bo mają po kilka lat. Wiele to prezenty od znajomych i miłych sąsiadek i nie były mikrymi sadzoneczkami. Ani się obejrzysz i twoje też trzeba będzie dzielić, bo zrobi się busz  Życzę ci tego.
 Życzę ci tego. 

nazywa się tak nie bez powodu i to zielone oko
  nazywa się tak nie bez powodu i to zielone oko  
  Proszę zerknij na wcześniejszą stronę i powiedz, co mam takiego koperkowego?
  Proszę zerknij na wcześniejszą stronę i powiedz, co mam takiego koperkowego? Za miedzą...i troszkę dalej.

W tym roku miał masę pąków. Majowe przymrozki zniszczyły część na dole. Widocznie tak przechodziła fala mrozu. Ale czarował kwiatami.
 W tym roku miał masę pąków. Majowe przymrozki zniszczyły część na dole. Widocznie tak przechodziła fala mrozu. Ale czarował kwiatami.

,ale moje biele i fiolety to juz niekoniecznie.
 ,ale moje biele i fiolety to juz niekoniecznie. A może uda mi się z kimś  wymienić
 A może uda mi się z kimś  wymienić    
  Cyba coraz bardziej je lubię
 Cyba coraz bardziej je lubię   

Zobacz na forumowych stronach o wymiankach.
  Zobacz na forumowych stronach o wymiankach. pączki wskazują na róż. Podoba mi się ta delikatność łodyg i listków. Muszę
 pączki wskazują na róż. Podoba mi się ta delikatność łodyg i listków. Muszę  
 Jeszcze zeby byl z tych takich rozwichrzonych tz z tych zwyklych, co maja ciensze platki, bo takie mi sie lepiej podobaja, to w ogole miodzio
 Jeszcze zeby byl z tych takich rozwichrzonych tz z tych zwyklych, co maja ciensze platki, bo takie mi sie lepiej podobaja, to w ogole miodzio  

Też wolę te na dłuższych łodygach z rozwichrzonymi liśćmi. Dzisiaj byłam u sąsiadki.
  Też wolę te na dłuższych łodygach z rozwichrzonymi liśćmi. Dzisiaj byłam u sąsiadki.   Za miedzą...i troszkę dalej.