Chorobę fiołkowa mam i to dosyć poważnie zaawansowanąNarine pisze:Aniu a mówiłaś, że już nie chcesz fiołków...No to ja chociaż się przyznaje, że zbieram sukulenty... no i jeszcze hoje... no i fiołki... no i jeszcze sporo można by wymienić Wink![]()
Doniczki Abudabi
- anczarn
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sie 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- anczarn

- Od: 13 sie 2007, o 21:26
- Kontakt:
Chorobę fiołkowa mam i to dosyć poważnie zaawansowanąNarine pisze:Aniu a mówiłaś, że już nie chcesz fiołków...No to ja chociaż się przyznaje, że zbieram sukulenty... no i jeszcze hoje... no i fiołki... no i jeszcze sporo można by wymienić Wink![]()
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
O kurka,pojęcia nie miałam...dzięki.anna czarnota pisze:Od pozostałych różnią się nazwą np. happy cricketAntooosia pisze:Aniu pstryknij fiołkom fotki...bardzo proszę...,a co to znaczy "odmianowe" i czym się różnią od tych pozostałych?Teraz sa to tylko zwykłe listki nic szczególnego
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Ma po pojedynczym białym włosku w pachwinachNarine pisze: Abudabi jak lubisz tak "wydłubywać" wełnowce to zapraszam :P . Obsiadły mojego rhipsalisa (50cm..) - tam to dopiero zakątków...![]()
Kocisko przepiękneJa bym powiedziała, że wygląda magicznie - jak Rademenes ze znanego filmu
Calutka czarna? Bez jednej plameczki białej?
50cm rhipsalisa Ci obsiadły, bo Ci pozazdrościłam
A wełnowce - no doprawdy - dopiję kawę i zabieram się za swoje - wpadnij do mnie - powydłubujemy razem
A tak serio - jak tylko wpłynie wyplata, kupie jakąś chemie (napalm?) bo każdy ma jakieś hobby, a ja mam wełnowce
Przy automacie z kawą 8) znak rozpoznawczy, gwoździk w klapieFIGA pisze: Ja jako że jesteśmy sąsiadkami to może kiedyś spotkamy się w Obi :P
Pozdrawiam :P
Bardzo chętnie :P
Pozdrawiam - Justyna
- anu-la
- 200p

- Od: 19 cze 2007, o 16:44
Zachwycającą masz kolekcje kwiatów, a kot jest po prostu filmowy. Współczuje walki z wełnowcami, też przez to przechodziłam i w ostateczności użyłam jakiegoś specyfiku, niestety nie pamietam co to było. Włożyłam drubosza w torebke foliową, rozpyliłam preparat i zostawiłam na 2 dni. W podzięce potem zakwitł i kwitnie co roku
.
Pozdrawiam
Anu-La
Pozdrawiam
Anu-La
Aniu, lejesz miód na moje serceanu-la pisze:Zachwycającą masz kolekcje kwiatów, a kot jest po prostu filmowy. Współczuje walki z wełnowcami, też przez to przechodziłam i w ostateczności użyłam jakiegoś specyfiku, niestety nie pamietam co to było. Włożyłam drubosza w torebke foliową, rozpyliłam preparat i zostawiłam na 2 dni. W podzięce potem zakwitł i kwitnie co roku.
Pozdrawiam
Anu-La
Pozdrawiam - Justyna
A ja smażyłam dzisiaj te kotlety, i zastanawiałam się, czy się odliczyłaś z przesyłką, że dotarła3wa pisze:zapomniałam wczoraj napisać ,że przesyłka dotarła cała i zdrowaJuż się aklimatyzuje obok epipremnum złotego . Rzeczywiście jest cały zieloniutki .Bardzo dziękuję
Pozdrawiam - Justyna