Halinko piękne liliowce , drugi i trzeci od końca wyjątkowo podziwiam tez lilie które uwielbiam za ich delikatność w szczególności biele i żółcie dlatego Twoja żółta wpadła mi w oko póki co nie mam szczęścia w zakupach no chyba że zdarzy się cud i jeszcze któraś mnie zaskoczy bo nie wszystkie zakwitły ale mimo wszystko wątpię obserwując niespodzianki jakie do tej pory mnie spotkały
Zostawiam i
Witaj Halinko, wreszcie nadrobiłam zaległości w Twoim wątku.
Z prawdziwą przyjemnością oglądałam Twój ogród,zachwycałam się pięknymi piwoniami ,(tak,tak moje zaległości były baaardzo duże) maki od Tosi też pięknie się prezentują.Arcydzięgiel litwor-jeszcze go nie znałam - musi być piękny i na działce na pewno jest bardzo widoczny.
Pokazałaś też wspaniałe lilie i liliowce. Jedne i drugie robią wrażenie!
Teraz już częściej będę zaglądała,by nie przeoczyć kwitnienia Twoich crocosmii.
Dzidziu - Zabeczka101059 dziękuję
Niestety w ogóle nie znam nazw moich moich lilii.
Elu - tija dziękuje pięknie
Olu - aleksandra odwazna buziaczki
Tereniu - TerDob dzięki
Aniu - AniaDS lubię tę żółtą lilię
Danusiu - dwostr dziękuje za odwiedzinki
Mi, też brakuje czasu na forum. Wpadam późnym wieczorkiem, czytam nowe wiadomości w zaprzyjaźnionych watkach i bezszelestnie znikam.
Lipiec mam taki zwariowany, ale mam nadzieję, że w sierpniu już będę wolniejsza.
Grażynko - grazynarosa22 bardzo mi miło, że do mnie zaglądnęłaś, dziękuje ślicznie
Ostatnio mam bardzo mało wolnego czasu, przez te deszcze rzadko jestem na działeczce, więc i zdjęć niewiele.
Halinko dzisiaj będąc na działce pomyślałam o Tobie widząc 'SADZIEC ' taki uróśł duży jaki u Ciebie? mam jeszcze wiązówkę różową w którymś momencie wkleję zdjęcie.