Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 2
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 2
Andrzej, jest jeszcze sporo takich widoczków po dzisiejszej sesji ;-) cieszę się, że Ci się podobają!
Borowinko, tak, to ta sama pęcherznica o której ostatnio rozmawiałyśmy ;-) a co do zdjęć - ogród wygląda ładnie, bo i fotograf wie jak go pokazać ;-) Małgosia-Nutka
Borowinko, tak, to ta sama pęcherznica o której ostatnio rozmawiałyśmy ;-) a co do zdjęć - ogród wygląda ładnie, bo i fotograf wie jak go pokazać ;-) Małgosia-Nutka
-
borowina
- 200p

- Od: 3 lip 2011, o 23:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No proszę, nawet nie wiedziałam, że tak lubię pęcherznicę
na każdym zdjęciu mnie zachwyca
jutro jadę na zakupy
mam jedną, ale zdecydowanie za mało 
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
e tam, ze mnie dupny fotograf ale tez bym obfocila - nie ujmujac nic Niutce ale jak to mowia, ladne jest zawsze ladne 
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga, od razu spać mi sie odechciało po tak pięknej porcji zdjęć.Co to takiego na pierwszym zdjęciu w doniczce zwisające?
Borowinko, z pęcherznicy jest podwójna radość: nie dość że piękne z niej krzaczysko, to jeszcze mnóstwo siewek wokoło z owoców się rozsiewa... ja w tym roku chyba mini-szkółkę założę, tyle mam Diabolków i Luteusków ;-)
Jule, nie wątpię - Twoje zdjęcia też są urokliwe ;-) ja mam lipny aparat, po prostu ;-)
Małgosiu, mnie się nie chce spać, bo wokoło burza szaleje... niebo białe chwilami od błyskawic! a w doniczce jest petunia... też się zachwycam jej oryginalnymi kwiatami...
Jule, nie wątpię - Twoje zdjęcia też są urokliwe ;-) ja mam lipny aparat, po prostu ;-)
Małgosiu, mnie się nie chce spać, bo wokoło burza szaleje... niebo białe chwilami od błyskawic! a w doniczce jest petunia... też się zachwycam jej oryginalnymi kwiatami...
-
borowina
- 200p

- Od: 3 lip 2011, o 23:26
Rozsiewa się tak po prostu??? Jak dla mnie super. Mam duuuuuuużo miejsca w ogrodzie i sporo miejsc, które muszę przełamać jakimś innym kolorem niż zielony. Mam nadzieję, że u mnie również coś się wysieje
A widoczki masz piękne, piękne
A widoczki masz piękne, piękne
- Jule

Agus, nie przesadzaj - fajne foty Ci wychodza, nawet jak masz niby dupny aparat. Ale moj przedpotopowy Canon juz cos nie domaga i nie daje sobie rady z filtrowaniem swiatla. Ale ja nie jestem zapalony fotograf, tak ze na razie musi jeszcze wytrzymac ze mna.
- gatita
- 500p

- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Fajnie spojrzeć na Twój ogród innym
okiem !!
Co i rusz odkrywam w nim coś innego
Jak się nazywa ta tawułka co tak pięknie kwitnie na fioletowo-bordowo ? Mój kolor
Aguś a jak tam po nocnej burzy ??? U mnie lało i mruczało calą noc, ale na szczęście bez strat.
Co i rusz odkrywam w nim coś innego
Aguś a jak tam po nocnej burzy ??? U mnie lało i mruczało calą noc, ale na szczęście bez strat.
- Jule

U mnie wczoraj mruczalo ale lac za bardzo nie lalo a dzisiaj bedzie palma

- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Kiedy wczoraj wieczorem zasiadłam do komputera, znikło światło, mimo ze burza była rano. Dziś pochmurno, pewnie znów nic pożytecznego nie zrobię. Chopin kwitnie właśnie u mnie, ale kupiłam go wiosną za 5 zł
Teraz żałuję, że zamówiłam tylko 7 odmian
Fotografia to dla mnie czarna magia, ale robię co mogę, a mężczyźni mnie wspomagają. Jakoś lubią taką zabawę.
- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Aga jak tam bo burzy bo u mnie noc nie przespana ale najważniejsze że nie ma żadnych strat
Miłego dnia !
witajcie
u mnie tak, jak u Bożenki - noc nieprzespana... grzmiało i lało do rana... widzę, że miejscami w ogrodzie stoi woda niestety
- tego się obawiałam... musi trochę przeschnąć, bo oprysk całego ogrodu antygrzybem jest konieczny.
Bożenko, i ja nie spałam... czytałam, że w Twojej okolicy podmyło katowicką, a miałam taki zamysł, żeby wybrać się dziś do którejś z okolicznych szkółek... w tej sytuacji nigdzie nie pojadę, szkoda ryzykować utknięcia w objazdach i korku. Floksy faktycznie w tym roku kwitną bujnie, ale surfinie i petunie po tej ulewie przypuszczam, że czują się bardzo marnie
żurawki - no przecież trzeba je mieć ;)
Ewuś, dobrze zrozumiałam, że masz 7 krzaków Chopina? zrób mi zdjęcie, prooszę
ja też lubię zabawę z aparatem, ale mój ma chyba dość ograniczone możliwości... wyciągnę jednak instrukcję i wczytam się co on jeszcze potrafi.
Jule, będziesz miała słońce??? ech, zazdroszczę... przydałoby się u nas do osuszenia tej stojącej wody...
Gat, dzięki
ta różowa tawułka to odmiana chińska, Pumila... a ta bordowa to tawułka Arendsa, Fanal - zdecydowanie Twój kolor
u mnie po nocy też bez strat, poza stojącą miejscami w ogrodzie wodą...
Borowinko, dzięki!
tak, kwitnące egzemplarze pęcherznicy rozsiewają się - w tym roku mam zatrzęsienie malutkich siewek... myślę czy nie odgrodzić jakoś tego poletka, bo obawiam się że je zadepczę niechcący, plewiąc...
Bożenko, i ja nie spałam... czytałam, że w Twojej okolicy podmyło katowicką, a miałam taki zamysł, żeby wybrać się dziś do którejś z okolicznych szkółek... w tej sytuacji nigdzie nie pojadę, szkoda ryzykować utknięcia w objazdach i korku. Floksy faktycznie w tym roku kwitną bujnie, ale surfinie i petunie po tej ulewie przypuszczam, że czują się bardzo marnie
Ewuś, dobrze zrozumiałam, że masz 7 krzaków Chopina? zrób mi zdjęcie, prooszę
Jule, będziesz miała słońce??? ech, zazdroszczę... przydałoby się u nas do osuszenia tej stojącej wody...
Gat, dzięki
Borowinko, dzięki!
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Agunia zdjęcia cudowne to fakt , ale obiekty fotografowane godne pozazdroszczenia .
Tak u Ciebie pięknie , że juz któryś raz z kolei wracam na poprzednią stronkę .
Gdybyś miała nadmiar siewek pęcherznicy , to ja je z przyjemnością przygarnę
Tak u Ciebie pięknie , że juz któryś raz z kolei wracam na poprzednią stronkę .
Gdybyś miała nadmiar siewek pęcherznicy , to ja je z przyjemnością przygarnę
- Nutka81
- 1000p

- Od: 13 maja 2010, o 13:01
Ooooo...widzę, że moje zdjęcia zostały już opublikowane ;) Następnym razem zrobimy Aguś bardziej szczegółową sesję 
Co do samych zdjęć, to powiem tak... jakie będzie zdjęcie, zależy od fotografowanych obiektów
No a w Twoim ogródku nie ma szans na brzydkie zdjęcia ;)
Co do samych zdjęć, to powiem tak... jakie będzie zdjęcie, zależy od fotografowanych obiektów
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
-
Monia68

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, jak zwykle piękne zdjęcia!! Chopin rzeczywiście bezkonkurencyjny, ale róże omijam szerokim łukiem
Powiedz, proszę, co to za cudna bordowa tawułka? Mam ich sporo, ale nie w takim kolorze
O mchach napisałam u siebie. Eyeliner jak na mój gust jest zdecydowanie biała.
Czy u Ciebie też tak leje????
Miłego dnia
Powiedz, proszę, co to za cudna bordowa tawułka? Mam ich sporo, ale nie w takim kolorze
O mchach napisałam u siebie. Eyeliner jak na mój gust jest zdecydowanie biała.
Czy u Ciebie też tak leje????
Miłego dnia