Majeczko, długo poszukiwałam tego "Chopichona" w necie , ale dziewczyny z forum tez zakupiły jesienią i po porównaniach wyszło nam, że to ona

Niestety Baranowscy nie prowadzą sprzedaży detalicznej. Nie wiem czy Gosia w tym roku podejmie sie pośredniczenia, trzeba by ja zapytać? Podobno mają mieć jakieś nowości. W zeszłym roku dostałam śliczne sadzonki, Wszystkie bardzo dobrze się przyjęły i pięknie rosną.
Heniu, miło mi, że zajrzałaś. Mój ogród naprawdę nie jest duży. Już teraz brakuje mi miejsca a jest jeszcze tyle róż, które chciałabym posadzić
Róże z serii Renaissance są wspaniałe. mają piękną budowę kwiatów i ten zapach.... (przynajmniej niektóre)
W hortensjach zakochałam się w zeszłym roku. Ogrodowe hoduję w donicach, bo inaczej pewnie by nie zakwitły.
Najbardziej podoba mi się Blue Sky. Uwielbiam takie talerzowate kwiaty
Aga, lawenda strasznie się u mnie wyciągnęła, ale to chyba wina zbyt małej jak na jej potrzeby ilości słońca. Wczoraj ściachałam większość do suszenia. Pewnie przesadzę ja na słońce. Dobrze widzisz, kosmoski są, bardzo je lubię i mam nadzieję, że się zadomowią.
Gosia PW