Piękne zdjęcia.
 Podziwiam i podziwiam
  Podziwiam i podziwiam  

Cudowne!!!
 Cudowne!!!

....Ty się podszkolisz
 ....Ty się podszkolisz   

chyba miało być ,, to Cię podszkolę,,
 chyba miało być ,, to Cię podszkolę,,   

...ale gdzie on tam dopieszczony
 ...ale gdzie on tam dopieszczony   

Po Twoim pytaniu aż wyszłam do ogródka policzyć ile mam odmian tawułki, bo nigdy się nie zastanawiałam
 Po Twoim pytaniu aż wyszłam do ogródka policzyć ile mam odmian tawułki, bo nigdy się nie zastanawiałam   okazuje sie, że 8 odmian, ale kępek troszkę więcej
  okazuje sie, że 8 odmian, ale kępek troszkę więcej   Bardzo lubię te roślinki, one są takie powiewne i delikatnie, wspaniale się czują w cieniu pięknie go ubarwiając....ale ja sadzę również na słońcu, bo uwielbiam je w kompozycjach z różami....niby tego nie lubią....ale jakoś dają rade i pięknie rosną....tylko nie wolno zapomnieć w upały o podlewaniu
  Bardzo lubię te roślinki, one są takie powiewne i delikatnie, wspaniale się czują w cieniu pięknie go ubarwiając....ale ja sadzę również na słońcu, bo uwielbiam je w kompozycjach z różami....niby tego nie lubią....ale jakoś dają rade i pięknie rosną....tylko nie wolno zapomnieć w upały o podlewaniu   
  Jeszcze jest u mnie faktycznie kolorowo, ale sierpień będzie już pod znakiem zieleni....nie narzekam, bo zieleń też ma piękne odcienie i nie jest nudna....no i jeszcze żurawki ją troszkę ubarwią
  Jeszcze jest u mnie faktycznie kolorowo, ale sierpień będzie już pod znakiem zieleni....nie narzekam, bo zieleń też ma piękne odcienie i nie jest nudna....no i jeszcze żurawki ją troszkę ubarwią   

robisz fotki po mistrzowsku, wszystko jak żywe wygląda
 robisz fotki po mistrzowsku, wszystko jak żywe wygląda  

bardzo mi się podoba.
 bardzo mi się podoba. 
  Niektóre rabaty odświeżone
 Niektóre rabaty odświeżone 

cudnie kolorowo u ciebie. Fotki jak zwykle rewelacyjne
  cudnie kolorowo u ciebie. Fotki jak zwykle rewelacyjne   Liliowce super, zwłaszcza ten niski, żółty mi się podoba.
  Liliowce super, zwłaszcza ten niski, żółty mi się podoba.   Ja również bardzo lubię tawułki- twoje są śliczne- super kolorki.
  Ja również bardzo lubię tawułki- twoje są śliczne- super kolorki.  
 piękne kolory tawułek, czy rosną bezproblemowo...nie podsychają od dołu
 piękne kolory tawułek, czy rosną bezproblemowo...nie podsychają od dołu 

Aguś, zdecydowanie ten liliowiec to jest mój ulubieniec. Ma przecudne kolorki cieniowane i bardzo ładnie wygląda z chabrami.

u Ciebie już poznały swoje miejsce.....ja dopiero przyszaleję z zielskiem w sobotę.....bo tak się porobiło, że muszę biegać do pracy na rano
  u Ciebie już poznały swoje miejsce.....ja dopiero przyszaleję z zielskiem w sobotę.....bo tak się porobiło, że muszę biegać do pracy na rano   

miło powitać nowego gościa w moim ogródku
  miło powitać nowego gościa w moim ogródku   
  JA również bardzo lubię tego liliowca, jest bardzo obsypany kwitami i długo kwitnie....prawdziwy żółty bukiet
 JA również bardzo lubię tego liliowca, jest bardzo obsypany kwitami i długo kwitnie....prawdziwy żółty bukiet  

na szczęście ładnie odrosła
 na szczęście ładnie odrosła   

, niestety liliowiec już przekwitł chabry też...ale zawsze czekam na ten widok, bo też bardzo go lubię
 , niestety liliowiec już przekwitł chabry też...ale zawsze czekam na ten widok, bo też bardzo go lubię   Chabry obcięłam, więc zakwitną jeszcze raz, ale to już niestety nie ten efekt bez liliowca....na szczęście z czerwoną różą też ładnie się prezentują
  Chabry obcięłam, więc zakwitną jeszcze raz, ale to już niestety nie ten efekt bez liliowca....na szczęście z czerwoną różą też ładnie się prezentują