Jeszcze dwa dni temu złościłam się na nią bo była pomarańczowa. Teraz osiagnęła "dojrzałość" kolorystyczną i barwa jej jest powalająca. Jestem nią zachwycona
Andowan, 'Coral Reef' i 'Hot Papaya' są aż tak bardzo do siebie podobne? Śliczny mają kolor na Twoich zdjęciach.
Macie rację, kolorki się zmieniają w miarę rozwoju kwiatu, u mnie 'Irresistible' zrobił się na koniec różowy. Gdzieś
jednak te korzenie w różowych jeżówkach mu tkwią głęboko
Wiesiu- nie są do siebie podobne. Hot Papaya jest kasztanowoczerwona aż bije po oczach a Corall Reef jest koralowa. Oczywiście mówię o dojrzałych kwiatach. Urody Hot Papaya nie potrafi oddać żadne ze zdjęć. Podobna, tylko w kolorze starego złota jest Marmalade. Twoja 'Irresistible' jest śliczna i powodowana poprzednim Twoim zdjęciem skusiłam się na zakup
Widzieliście takie dziwadło? kwiaty wyrastają prawie z ziemi. Kupiłam ją rok temu w Dobrzycy, oczywiście nn. Kwiatki ma drobne i kolor super intensywny. Wyżej też ma pąki.
Może ktoś napisze jak dba o swoje jeżówki ? A próbował ktoś robić z nich sadzonki pędowe?