Wwitam Widać że kwiaty się lubią... a ty masz do nich rękę,,, super poradziłeś sobie z gruboszem, pokaż jak teraz wyglada,,, i adenium super i w ogóle Dla Ciebie i Roślinek!!!
na grubosza nadrobiłeś ADENIUM a tak na poważnie, może zobacz ziemie, jeśli nie to mamy coraz więcej słonka, na powietrze go!! może nadrobi to co stacił i pokaże Ci jeszcze co potrafi
Jestem pod wrażeniem napisz proszę w jaki sposób formowałeś i na jakim stanowisku stoi u Ciebie Dostałam ostatnio w ramach wymiany małą sadzoneczkę no i nie ukrywam ze chciałabym by kiedyś moje tak wyglądało. Rady od kogoś kto prowadził drzewko od nasionka i doprowadził do kwitnienia - bezcenne:)
Więc nasionka od http://www.ziarenko.net
Wsadziłem do ziemi torfowo piaskowo coś tam
W zime nie rosło i na wiosne dostało kopyta .Przesadziłem do wiekszej doniczki u zakwitła tak jak wyzej na foto .Na dzień dzisiejszy ma 4 kwiatki , aaa i oczywiscie podlewam standardowym dopalaczem który sie zwie floravit wieloskładnikowy płynny nawóz ogrodniczy dolistny i doglebowy .
Jak formułować? normalnie rosnie kilka odnóg więc obrywałem niektóre i wylazło mi to tak jak na foto ;)
Liscie cos przypala nie wiem czemu a moze od tego ze ogromniasto zakwitła ;)