Brrrry jak u nas zimno...
 Brrrry jak u nas zimno...Pozdrawiam Jola.

chyba dziewczyny są lepsze. Cieszę się, że problem rozwiązany. A tawułki masz nie ode mnie? Mam identyczne i coś
 chyba dziewczyny są lepsze. Cieszę się, że problem rozwiązany. A tawułki masz nie ode mnie? Mam identyczne i coś

chyba nie doczeka biedaczek.
 chyba nie doczeka biedaczek. a miały być oszczędności gazu w sezonie letnim
 a miały być oszczędności gazu w sezonie letnim  

Bo wyjść z domu także dzisiaj się nie da. A obiecałam wykopać zimowity, ale w błocie taplać się nie będę
  Bo wyjść z domu także dzisiaj się nie da. A obiecałam wykopać zimowity, ale w błocie taplać się nie będę  Może jutro będzie lepiej, to się wywiążę.
 Może jutro będzie lepiej, to się wywiążę.

pojawia się
  pojawia się   . Nareszcie
 . Nareszcie 

, jaki ogród botaniczny
 , jaki ogród botaniczny  , ziemi nie widać, bo gołej ziemi nie fotografuję a i chwasty też udają  czasem jakąś szlachetną roślinność
 , ziemi nie widać, bo gołej ziemi nie fotografuję a i chwasty też udają  czasem jakąś szlachetną roślinność  Muszę jeszcze ciężko popracować, żebym mogła porównywać swój ogród z wieloma Waszymi. Ale Forum dopinguje, to trzeba przyznać
 Muszę jeszcze ciężko popracować, żebym mogła porównywać swój ogród z wieloma Waszymi. Ale Forum dopinguje, to trzeba przyznać  Może w przyszłym roku dojdę do zadowalającego stanu, ale pewności nie mam, bo jest dużo ciężkiej fizycznej pracy do wykonania, a czy sił starczy
 Może w przyszłym roku dojdę do zadowalającego stanu, ale pewności nie mam, bo jest dużo ciężkiej fizycznej pracy do wykonania, a czy sił starczy  W każdym razie plany mam wielkie.
 W każdym razie plany mam wielkie.