Stasiu jutro się pojawię

Tajeczko właśnie ze względu na wielkość w moim ogrodzie zawsze jest dużo pracy, ale ja to lubię
 ,choć nigdy nie mogę zdążyć ze wszystkim
 ,choć nigdy nie mogę zdążyć ze wszystkim  Mikołajki mam dwa, ale tylko jeden kwitnie i sama się dziwię, że mu się chce, bo rośnie w strasznej biedzie
 Mikołajki mam dwa, ale tylko jeden kwitnie i sama się dziwię, że mu się chce, bo rośnie w strasznej biedzie  Hortensja to na pewno ogrodówka, ale mam dziwne wrażenie ,że kwitnie na starych i nowych pędach. Nie znam się na tym i jakiś znawca by się przydał, ale jedno wiem na pewno-  co roku ma kilkadziesiąt kwiatostanów o zmiennym błękitno-różowym kolorze.
  Hortensja to na pewno ogrodówka, ale mam dziwne wrażenie ,że kwitnie na starych i nowych pędach. Nie znam się na tym i jakiś znawca by się przydał, ale jedno wiem na pewno-  co roku ma kilkadziesiąt kwiatostanów o zmiennym błękitno-różowym kolorze.Fragolciu ja Cię nie zgubiłam i cały czas zaglądam, tylko na pisanie czasu troszkę brak

Kupiłam ją wiosną, a z tego, co o niej wyczytałam, to nie bardzo przetrzymuje nasze zimy
   Kupiłam ją wiosną, a z tego, co o niej wyczytałam, to nie bardzo przetrzymuje nasze zimy  Poczekamy, zobaczymy
 Poczekamy, zobaczymy