w tę
 w tę    i w tamtą
  i w tamtą   ..no sama wiesz
 ..no sama wiesz   szaleństwo, prawdziwe szaleństwo dla oka
 szaleństwo, prawdziwe szaleństwo dla oka w tę
 w tę    i w tamtą
  i w tamtą   ..no sama wiesz
 ..no sama wiesz   szaleństwo, prawdziwe szaleństwo dla oka
 szaleństwo, prawdziwe szaleństwo dla oka

[/quote]

za gościnę
  za gościnę  było mi bardzo miło poznać twoją rodzinkę
 było mi bardzo miło poznać twoją rodzinkę  czułam się jak w domciu Jesteś kochaną i ciepłą osóbka ;:105
 czułam się jak w domciu Jesteś kochaną i ciepłą osóbka ;:105  )
 )
 Ja też je uwielbiam
 Ja też je uwielbiam   

i wcale nie wytrzymuj ....tylko przyjeżdżaj
  i wcale nie wytrzymuj ....tylko przyjeżdżaj   

Widziałam, u Ciebie , że wszystkie roslinki już posadzone....Twoje prezenty też już zamieszkały w ogródku
 Widziałam, u Ciebie , że wszystkie roslinki już posadzone....Twoje prezenty też już zamieszkały w ogródku  

Faktycznie czasami musi popsuć się pogoda, żeby można było zrobić coś zaplanowanego....ale zawsze spychanego przez ogródek na dalszy plan
  Faktycznie czasami musi popsuć się pogoda, żeby można było zrobić coś zaplanowanego....ale zawsze spychanego przez ogródek na dalszy plan  

aż nie mogę uwierzyć, że taką zrobiłam
  aż nie mogę uwierzyć, że taką zrobiłam  
   Pomiędzy iglakami rosną róże i clematisy w zimnych kolorach....biały, odcienie różu i niebieski
  Pomiędzy iglakami rosną róże i clematisy w zimnych kolorach....biały, odcienie różu i niebieski   

Co jedna to piękniejsza!
 Co jedna to piękniejsza!

. Takie eleganckie, u mnie mało jest iglaków, a one tak pięknie wyglądają w połączeniu z kwitnącymi kwiatami, niestety nie mam dla nich miejsca-na razie
 . Takie eleganckie, u mnie mało jest iglaków, a one tak pięknie wyglądają w połączeniu z kwitnącymi kwiatami, niestety nie mam dla nich miejsca-na razie  .
 .

Bardzo się cieszę, że podoba Ci się moja mała rabatka
  Bardzo się cieszę, że podoba Ci się moja mała rabatka   

biała róża śliczna
 biała róża śliczna