Arlety kwiacety :-) cz.5
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Arlety kwiacety :-) cz.5
Gratuluję przepięknych kwitnień kalli 

- sari
- 1000p 
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Arletko nowości piękne  dla takich piękności można miec urodziny kilka razy do roku, tylko żeby lat nie przebywało,
  dla takich piękności można miec urodziny kilka razy do roku, tylko żeby lat nie przebywało,  

stefuś śliczny, mnie w tamtym roku udało się go ukorzenić a w tym skutecznie go wykończyłam i nawet nie wiem kiedy to się stało szybko mi poszło :P  :P
  szybko mi poszło :P  :P 
Twoje niech szybko się zaaklimatyzują i długo cieszą ,ale nie może być inaczej... u Ciebie wszystko pięknie rośnie 

dla takich piękności można miec urodziny kilka razy do roku, tylko żeby lat nie przebywało,
 stefuś śliczny, mnie w tamtym roku udało się go ukorzenić a w tym skutecznie go wykończyłam i nawet nie wiem kiedy to się stało
 szybko mi poszło :P  :P
  szybko mi poszło :P  :P Twoje niech szybko się zaaklimatyzują i długo cieszą ,ale nie może być inaczej... u Ciebie wszystko pięknie rośnie

Arletko  przybiegłam poszukać Twojego okazu hojki bella variegata , widziałam właśnie maleństwo u Asi   
   A przy okazji pochwalę ślicznotkę   australis 'Lisa'  , no i nie umkło mojej uwadze jak bardzo postarała się  belcia
 A przy okazji pochwalę ślicznotkę   australis 'Lisa'  , no i nie umkło mojej uwadze jak bardzo postarała się  belcia  

wszystko moje jest tu:
zapraszam

zapraszam
 Arletko, cudniste masz calle
 Arletko, cudniste masz calle  , Stefanotis pięknie już u Ciebie pachnie, mój jeszcze w pączkach
 , Stefanotis pięknie już u Ciebie pachnie, mój jeszcze w pączkach 
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Arletko śliczne dostałaś prezenciki.   Calle masz cudne. Już je kiedyś chwaliłam, ale one naprawdę na to zasługują.
  Calle masz cudne. Już je kiedyś chwaliłam, ale one naprawdę na to zasługują.  

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe

Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Asiu   a kiedy sadziłaś pomidorki? Miałaś z własnych siewek?
  a kiedy sadziłaś pomidorki? Miałaś z własnych siewek?
Renatko 

Mirku szkoda, że się na mnie obraziłeś i zniknąłeś z forum
Justynko zobaczymy jak będzie rósł, mnie nie udało się go ukorzenić, bo może miałam za młody pęd.
 zobaczymy jak będzie rósł, mnie nie udało się go ukorzenić, bo może miałam za młody pęd.  Może one mają tak jak hoje, że im starszy pęd tym łatwiej go ukorzenić.
 Może one mają tak jak hoje, że im starszy pęd tym łatwiej go ukorzenić.   

A calle to na działeczkę 

Arturze witam i dziękuję za miłe słowa. 

Nino, Krysiu 

Moniko no poprosiłam tylko aby ładnie rosła, bo mi się strasznie podoba.
 no poprosiłam tylko aby ładnie rosła, bo mi się strasznie podoba. 
Wiktorio oj tak smaczne są.
 oj tak smaczne są.
Aniu tak calle są u mnie cały czas na balkonie.
  tak calle są u mnie cały czas na balkonie.
Aga dziękuję bardzo 

Gosiu, Anetko, Renatko, Saro, Celinko 

Beatko no w moim wieku już by się chciało obchodzić urodziny 29 lutego
  no w moim wieku już by się chciało obchodzić urodziny 29 lutego   

Stefcia ukorzeniłaś stary czy młody pęd i w czym?
Martuś nie mam wielkiego okazu. Dostałam spory kawałek od koleżanki, ale chcę sobie ją na nowo poprowadzić.
 nie mam wielkiego okazu. Dostałam spory kawałek od koleżanki, ale chcę sobie ją na nowo poprowadzić.
Basiu no pachnie przepięknie.
   no pachnie przepięknie.   

Elciu 

Miałam mieć koniec z nowościami ale dziś odwiedziły mnie dwie super koleżanki i stałam się posiadaczką kolejnych trzech hojek, jakiegoś aloesa i miniaturki fiołeczka. 

Asiu, Agatko 

Hojeczki lacunosa 'Snow Caps' (kolejne moje wielkie chciejstwo), curtisii i jakaś lacunosa 

aloes

I miniaturka fiołeczka różowa i z siostrzyczką fioletową. 

a kiedy sadziłaś pomidorki? Miałaś z własnych siewek?
  a kiedy sadziłaś pomidorki? Miałaś z własnych siewek?Renatko

Mirku szkoda, że się na mnie obraziłeś i zniknąłeś z forum

Justynko
 zobaczymy jak będzie rósł, mnie nie udało się go ukorzenić, bo może miałam za młody pęd.
 zobaczymy jak będzie rósł, mnie nie udało się go ukorzenić, bo może miałam za młody pęd.  Może one mają tak jak hoje, że im starszy pęd tym łatwiej go ukorzenić.
 Może one mają tak jak hoje, że im starszy pęd tym łatwiej go ukorzenić.   
 A calle to na działeczkę

Arturze witam i dziękuję za miłe słowa.

Nino, Krysiu

Moniko
Wiktorio
 oj tak smaczne są.
 oj tak smaczne są.Aniu
 tak calle są u mnie cały czas na balkonie.
  tak calle są u mnie cały czas na balkonie.Aga dziękuję bardzo

Gosiu, Anetko, Renatko, Saro, Celinko

Beatko
 Stefcia ukorzeniłaś stary czy młody pęd i w czym?
Martuś
 nie mam wielkiego okazu. Dostałam spory kawałek od koleżanki, ale chcę sobie ją na nowo poprowadzić.
 nie mam wielkiego okazu. Dostałam spory kawałek od koleżanki, ale chcę sobie ją na nowo poprowadzić.Basiu
 no pachnie przepięknie.
   no pachnie przepięknie.   
 Elciu

Miałam mieć koniec z nowościami ale dziś odwiedziły mnie dwie super koleżanki i stałam się posiadaczką kolejnych trzech hojek, jakiegoś aloesa i miniaturki fiołeczka.

Asiu, Agatko

Hojeczki lacunosa 'Snow Caps' (kolejne moje wielkie chciejstwo), curtisii i jakaś lacunosa

aloes

I miniaturka fiołeczka różowa i z siostrzyczką fioletową.

- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Hojeczki fajowe:) Aloes fajnie wybarwiony ale mnie zszokowały miniaturki fiołków. 
One są faktycznie miniaturowe 
   co dopiero uświadomiłam sobie, patrząc jaka jest wielkość kubeczka po serku. Podrosną jeszcze trochę czy to rozmiar docelowy?
 co dopiero uświadomiłam sobie, patrząc jaka jest wielkość kubeczka po serku. Podrosną jeszcze trochę czy to rozmiar docelowy?

One są faktycznie miniaturowe

co dopiero uświadomiłam sobie, patrząc jaka jest wielkość kubeczka po serku. Podrosną jeszcze trochę czy to rozmiar docelowy?Pozdrawiam Anjja - Ania 
Moje wątki

Moje wątki
- sari
- 1000p 
- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Arletko stefka dostałam z wymianki, chyba to był młody pęd, wsadziłam od razu do ziemi i trzymałam bardzo dłuuugo w mini szklarence. Nie liczyłam na wiele bo wszyscy mi pisałi że mało komu udało się ukorzenic, mnie się udało i ukorzenić i zamordować  

edit: Gapa nie pochwaliłam nowych nabytków, już się poprawiam i chwalę. niech szybko się korzenią

edit: Gapa nie pochwaliłam nowych nabytków, już się poprawiam i chwalę. niech szybko się korzenią

- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Nowości hojkowe - piękne. Niech się ładnie przyjmują   

Ale...zachwyciły mnie fiołki miniaturki. W tym tygodniu zachorowałam na nie...rozglądam się właśnie za listeczkami

Ale...zachwyciły mnie fiołki miniaturki. W tym tygodniu zachorowałam na nie...rozglądam się właśnie za listeczkami

- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Hoja lacunosa 'Snow Caps'  - to jest to co 'tygrysy lubią najbardziej'.  :P 
Suuuuuuper! Niech się rozrasta w zastraszającym tempie a wtedy...

Suuuuuuper! Niech się rozrasta w zastraszającym tempie a wtedy...

- mis20
- 1000p 
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Arletko piękne nowości   

Niech szybko puszczą korzonki i rosną.
Pomidorki koktajlowe kupiłam sadzonki i posadziłam w doniczki 12 maja, stoją na dworze.

Niech szybko puszczą korzonki i rosną.
Pomidorki koktajlowe kupiłam sadzonki i posadziłam w doniczki 12 maja, stoją na dworze.
- anik
- 1000p 
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Arletko u ciebie zawsze znajdę coś na co potem długo choruję.  Kiedy nie zajrzę to widzę nowe hojki. Chyba już całkiem pokaźna kolekcja ich jest u ciebie
  Kiedy nie zajrzę to widzę nowe hojki. Chyba już całkiem pokaźna kolekcja ich jest u ciebie  . A ja ze swoimi 4 mogę się schować w kąt
 . A ja ze swoimi 4 mogę się schować w kąt  

I oczywiście miniaturki również pochwalę, muszą pięknie wyglądać jak kwitną.

Kiedy nie zajrzę to widzę nowe hojki. Chyba już całkiem pokaźna kolekcja ich jest u ciebie
  Kiedy nie zajrzę to widzę nowe hojki. Chyba już całkiem pokaźna kolekcja ich jest u ciebie  . A ja ze swoimi 4 mogę się schować w kąt
 . A ja ze swoimi 4 mogę się schować w kąt  
 I oczywiście miniaturki również pochwalę, muszą pięknie wyglądać jak kwitną.
Super nowości.   Niech ładnie rosną i szybko kwitną.
  Niech ładnie rosną i szybko kwitną.   Jak dobrze mieć takie wspaniałe koleżanki.
   Jak dobrze mieć takie wspaniałe koleżanki.  

Niech ładnie rosną i szybko kwitną.
  Niech ładnie rosną i szybko kwitną.   Jak dobrze mieć takie wspaniałe koleżanki.
   Jak dobrze mieć takie wspaniałe koleżanki.  
- 
				heliofitka
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Arletko fiołeczki obiecujące, hojeczki niesamowite, a aloes...czy pomarszczyły mu się listki, czy ja źle widzę  :P