Mój ogród - Eukomis cz.3
- aage
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród - Eukomis cz.3
Halinko ale zalało
niech szybko wsiąka. Halinko wszystkiego Naj z okazji imienin 
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko, ja w tym roku wyrzuciłam za płot obcięty kij z przemarzniętej róży piennej. Miał takie zdrowe korzenie i szkoda było go na kompost. Zdziwiłam sie ogromnie, jak zobaczyłam niedawno pęd z kiścią różowych, mocno pachnących kwiatów. Pewnie wróci do ogródka
Przesyłam imieninowe
Wszystkiego Najlepszego 
Przesyłam imieninowe
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Może Ci się to nie spodoba, co powiem, ale to są niesamowicie piękne widoki - taka ogrodowa Wenecja Ci się zrobiła
Wszystkiego naj....naj... naj....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Moje kochane kobitki dziękuję bardzo za zyczenia.
Woda już opadła widac kamienie na chodniczkach może strat nie będzie, a deszcz był potrzebny.
BEATKO nawet podoba mi się to powiedzenie Wenecja
Woda już opadła widac kamienie na chodniczkach może strat nie będzie, a deszcz był potrzebny.
- eukomis

- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Halinko-istna Wenecja się robi u Ciebie podczas większego deszczu,dobrze,że szybko wsiąka.Czy próbowałaś kwiatów cukinii w cieście naleśnikowym?U mnie jeżówki można powiedzieć w porównaniu z Twoją jeszcze w lesie...zapóźnione.
- eukomis

Ewo nawet mi się te zdjęcia z ta woda podobają byle nie zaczęsto bo mi podmokną żurawki.Zobacz w tej szklarence ukorzenia się dla ciebie bluszcz ,oby się udało choć kilka ukorzenić

Rozkwitłe liliowce.

ten jest moim ulubieńcem w realu jest śliczny pomarancz z niebieskimi prencikami

mam kilka szt tych samych liliowców więc muszę się ich pozbyć zwłaszcz tych ciemnych

Rozkwitłe liliowce.

ten jest moim ulubieńcem w realu jest śliczny pomarancz z niebieskimi prencikami

mam kilka szt tych samych liliowców więc muszę się ich pozbyć zwłaszcz tych ciemnych

-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Widzę juz mnie się do kobitek zaliczaeukomis pisze:Moje kochane kobitki dziękuję bardzo za zyczenia.
I po raz kolejny człowiek nie może oderwać oczu od liliowców trzeba będzie tego węża z kieszeni wyrzucić
- EwkaEs

- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Halinko-nie wiedziałam,że tak profesjonalnie w szklarence bluszcz się ukorzenia.Czy stojący w pobliżu gliniany garnek w duże złociste kropy jest już przerobiony na doniczkę z otworem w dnie?A jak masz za dużo ciemnych liliowców to wymień na Forum na takie jakich nie masz.
U nas przestało padać i mam nadzieję,że już wsiąkło,albo stanie się to niebawem.Przejeżdzałam przez teren na którym po zeszłorocznej powodzi gdy przerwane zostały wały Wisły długo stała woda,mimo,że to miasto po trawach łaził bocian i czuł się u siebie.Trawa tam wysoka,błoto w dole i może są żaby?
U nas przestało padać i mam nadzieję,że już wsiąkło,albo stanie się to niebawem.Przejeżdzałam przez teren na którym po zeszłorocznej powodzi gdy przerwane zostały wały Wisły długo stała woda,mimo,że to miasto po trawach łaził bocian i czuł się u siebie.Trawa tam wysoka,błoto w dole i może są żaby?
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
HALINKO wszystko się ukorzenia chyba nawet i róże pod petami . Eskimosek śliczny a u mnie gdzieś wsiąknął albo zmarznął bo innego wytłumaczenia nie mam
Ladnie Ci wyrósł i pewnie zostanie Eskimoskiem chociaż to jest Vanilla.
Liliowcami jestem oczarowana.Jestem ciekawa który to Twój u mnie kwitnie-może rozpoznasz.Jeszcze nie wszystkie otworzyły kwiaty.Pozdrawiam.
Jadzia nie martwotaj się-Ania Ci kupi.Na bank.
Liliowcami jestem oczarowana.Jestem ciekawa który to Twój u mnie kwitnie-może rozpoznasz.Jeszcze nie wszystkie otworzyły kwiaty.Pozdrawiam.
Jadzia nie martwotaj się-Ania Ci kupi.Na bank.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- eukomis

EWO- masz rację może ktoś będzie chętny na wymianę lub na kupno tylko ja dokładnie nieznam nazw.
JADZIU jak nie będziesz miała tej róży Eskimo to ci jedną dam od siebie.
ANIU u nas to i tak już zostanie tą eskimo bo taka ładna nazwa i wiemy jaki kolor. Liliowiec to masz taki jak u mnie wyżej ten kremowy z tym ciemnym środkiem.
JADZIU jak nie będziesz miała tej róży Eskimo to ci jedną dam od siebie.
ANIU u nas to i tak już zostanie tą eskimo bo taka ładna nazwa i wiemy jaki kolor. Liliowiec to masz taki jak u mnie wyżej ten kremowy z tym ciemnym środkiem.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
To sie nazywa koleżeństwo dla Was obu
. Ania mi kupi jak znowu będzie ten panocek . Halinko zostaw sobie i nie mów głośno, bo sie na Ciebie pogniewają ,że chcesz je rozłączyc Ona sie zwie Vanilla? . No cóż niedługo zacznie sie jesienny nabór na róże