Halinko Witam Nie pamiętam gdzie kupiłam te dzwonki , kupywałam tak dużo różnych sadzonek z różnych źródeł ale najprawdopodobniej u nas na targu ale głowy nie dam uciąć .
Będę zbierać nasionka jak mi się uda - już przekwitły .
Pozdrawiam
Tereniu powiedz skąd Ty dobierasz te piękności bardzo mi się podobają,no i muszę przyznać,ze bardzo ładnie ci kwitną,chociaż pada deszcz.No,ale kochanym osobom,to i kwiaty kwitną,a Ty jesteś tego warta
Tereniu cudna ta róża NN, a lewizja jaka śliczna - już nie wspomnę o liliach czy anemonie.
Też jestem ciekawa, co to za kwiatuszek o tym ślicznym różowym kolorze.
Reniu dziękuję za miłe słowa ,to tak zachęca do dalszej pracy przy kwiatkach .
Ten różowy kwiatuszek to nawet nie wiem skąd mam i nie wiem co to .
Jutro wpadnę zwiedzić Twój ogród i na
Pozdrawiam
Witaj Tereniu.
U Ciebie też tak zimno ? Ja już wytrzymać w domu nie mogę od tego siedzenia. Chciało by się cos porobić ale nie ma jak, bo albo pada, albo wieje
Wiolu Witam Zimno ja czort - też miałam w planie dużo i nic z tego nie wyjdzie .
Za chwilę przyjedzie do mnie Jagusia a tu tak zimno ,nawet nie będzie jak działki zobaczyć bo zimno i mokro i leci coś takie mokre .
Ale się cieszę - poznam ją w realu
Miłego i cieplutkiego dnia życzę
No i jest przyjechała do mnie Jagusia
Przmiła i przwspaniała kobieta . Było zimno i mokro ,ale mam było ciepło ,mimo że spodnie po kolana miałyśmy mokre ,siedziałyśmy na huśtawce i gawędziłyśmy jakbyśmy znały się od dawna.
Jagusia przywiozła mi duuuuuuuuuużo prezentów
Bardzo ,bardzo dziękuję
Jagusiu myślę że to pierwszy ale nie ostatni raz