Mój ogród może nie wymuskany i dopieszczony, nieprzemyślany i 'eklektyczny', żeby nie powiedzieć chaotyczny, ale jest nasz
 .
 . Każda roślinka ma jakąś historię, tutaj odpoczywamy i ładujemy akumulatorki.

.
 .  Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej. wymuskane bardzo chętnie i z niekłamaną przyjemnością oglądam u innych, ale u siebie wolę kontrolowany busz
 wymuskane bardzo chętnie i z niekłamaną przyjemnością oglądam u innych, ale u siebie wolę kontrolowany busz  oczywiście nie znoszę zarastania rabat zielskiem i walczę jak lwica o przyzwoity trawnik, ale reszta może się naturalnie rozrastać
 oczywiście nie znoszę zarastania rabat zielskiem i walczę jak lwica o przyzwoity trawnik, ale reszta może się naturalnie rozrastać 

. Niedługo może się okazać, ze trawiaste zostaną tylko ścieżki
 . Niedługo może się okazać, ze trawiaste zostaną tylko ścieżki  . Brak u mnie jeszcze tzw. ciągu komunikacyjnego. Myślę, ze gdy powstanie, wpłynie na poprawę wyglądu ogólnego ogródka.
 . Brak u mnie jeszcze tzw. ciągu komunikacyjnego. Myślę, ze gdy powstanie, wpłynie na poprawę wyglądu ogólnego ogródka. Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

oczywiście żadnych drzewek owocowych
 oczywiście żadnych drzewek owocowych  

. Pomaga pielęgnować, dba o opryski. Iw przeciwieństwie do wielu facetów nie lubi trawy w ogrodzie jako wielkiej płaszczyzny+ iglaki. O każde drzewko w ogrodzie ( jest ich za dużo na takiej małej powierzchni-pozostałość po poprzednich właścicielach, którzy posadzili mały sadek
 . Pomaga pielęgnować, dba o opryski. Iw przeciwieństwie do wielu facetów nie lubi trawy w ogrodzie jako wielkiej płaszczyzny+ iglaki. O każde drzewko w ogrodzie ( jest ich za dużo na takiej małej powierzchni-pozostałość po poprzednich właścicielach, którzy posadzili mały sadek  ), które chcę wykopać, walczy jak lew lub szuka mu nowego domu.
 ), które chcę wykopać, walczy jak lew lub szuka mu nowego domu.  . Tutaj pracuję, odpoczywam, przyjmuję gości. Taki duży stół i ławki dlatego, że gości u nas sporo
 . Tutaj pracuję, odpoczywam, przyjmuję gości. Taki duży stół i ławki dlatego, że gości u nas sporo  
  .
 . Za miedzą...i troszkę dalej.
 "nie za coś, ale mimo wszystko"
 "nie za coś, ale mimo wszystko" 

. Zimno nie nastrajało do prac'polowych', więc czas na forum był i to sporo. Tak biegałam po różnych ogródkach, ze mój odłogiem leżał
. Zimno nie nastrajało do prac'polowych', więc czas na forum był i to sporo. Tak biegałam po różnych ogródkach, ze mój odłogiem leżał  . Postaram się to nadrobić.
 . Postaram się to nadrobić. 

Lubię taki zestaw kolorów
  Lubię taki zestaw kolorów 

, ale deszcz był potrzebny. Tylko niekoniecznie w zestawie z taką zimnicą.
 , ale deszcz był potrzebny. Tylko niekoniecznie w zestawie z taką zimnicą. 

Doskonale Cię rozumie. Ja w zeszłym roku  "walczyłam" z chorym barkiem , a że było to akurat lato, to ogród powoli zarastał chwastami. Praktycznie odpuściłam go sobie, bo jak mówią...zdrowie ważniejsze
  Doskonale Cię rozumie. Ja w zeszłym roku  "walczyłam" z chorym barkiem , a że było to akurat lato, to ogród powoli zarastał chwastami. Praktycznie odpuściłam go sobie, bo jak mówią...zdrowie ważniejsze   Życzę Ci kochana, aby rehabilitacja zaczęła przynosić oczekiwane efekty, a pogoda pozwoliła na prace w ogrodzie
  Życzę Ci kochana, aby rehabilitacja zaczęła przynosić oczekiwane efekty, a pogoda pozwoliła na prace w ogrodzie