Teraz będę Cię często odwiedzać
I sezon ogrodu Marty.
- Aancyk
- 1000p

- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: I sezon ogrodu Marty.
Cieszę się bardzo że Cię znalazłam
Ogród zapowiada się pięknie, a ta konstrukcja z cegieł to dla mnie rewelacja.
-
edulkot
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Witaj Marto
miło mi było połazić po Twoim ogrodzie i troszkę pozaglądać na roślinki.
Początki zawsze są trudne ale myślę że z takim zapałem zabrałaś się do tworzenia swojego ogrodu że wszystko się uda i za rok będziesz się chwalić ślicznym, kolorowym ogrodem.
Ta druga roślinka która rośnie od dawna w ogrodzie to na pewno jakaś Azalia wielkokwiatowa.Wiosną okaże się jakim kolorem zakwitnie. Biała różyczka śliczna.
Początki zawsze są trudne ale myślę że z takim zapałem zabrałaś się do tworzenia swojego ogrodu że wszystko się uda i za rok będziesz się chwalić ślicznym, kolorowym ogrodem.
Ta druga roślinka która rośnie od dawna w ogrodzie to na pewno jakaś Azalia wielkokwiatowa.Wiosną okaże się jakim kolorem zakwitnie. Biała różyczka śliczna.
Marto Witaj.Gratuluję zapału w tworzeniu ogrodu i to w tak młodym wieku.Mnie ten bakcyl dopadł dopiero na emeryturze.
Gdzie Matrusiu mieszkasz(być może będę wykopywać jesienią kilka róż to bym Ci podesłała)
Gdzie Matrusiu mieszkasz(być może będę wykopywać jesienią kilka róż to bym Ci podesłała)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Witam Aniu ; )
Mnie też ten bakcyl cieszy i bardzo cierpię z powodu pogody za oknem. Z jednej strony dobrze, że pada, ale z drugiej... tak zimno, a chciałabym pójść na ogródek i coś znów tam tworzyć ^^
A mieszkam w Sosnowcu, a Ty? ; )
Mnie też ten bakcyl cieszy i bardzo cierpię z powodu pogody za oknem. Z jednej strony dobrze, że pada, ale z drugiej... tak zimno, a chciałabym pójść na ogródek i coś znów tam tworzyć ^^
A mieszkam w Sosnowcu, a Ty? ; )
- reniazt

- Od: 6 wrz 2007, o 20:42
Trafiłam do twojego ogrodu i jestem pod wrażeniem - jaką metamorfozę twój ogród przechodzi.
Jestem Martuś zdziwiona ile w tobie determinacji pomimo tak młodego wieku - tak trzymać.
Ogrodowa pasja - to coś naprawdę fajnego - tylko nam czyści kieszenie:lol:
Ale ile za to satysfakcji.
Jestem Martuś zdziwiona ile w tobie determinacji pomimo tak młodego wieku - tak trzymać.
Ogrodowa pasja - to coś naprawdę fajnego - tylko nam czyści kieszenie:lol:
Ale ile za to satysfakcji.
Oooo! Do Pszczyny jadę za tydzień do Szkółki. Ponoć macie wypaśną, muszę ją na własne oczy zobaczyć ; )
Reniu, dziękuję bardzo ; *
Staram się i chciałabym aby już na jesień widoczne były efekty, a już najbardziej, żebym mogła przywitać przyszłą wiosnę pięknymi kwiatami. To będzie dla mnie najlepsza nagroda ;)
Reniu, dziękuję bardzo ; *
Staram się i chciałabym aby już na jesień widoczne były efekty, a już najbardziej, żebym mogła przywitać przyszłą wiosnę pięknymi kwiatami. To będzie dla mnie najlepsza nagroda ;)
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
MARTUŚ i ja przyszłam sie przywitać z krajanką . Duzo pracy przed Tobą ,ale masz też dużo zapału . Może w szkółce spotkasz się z Anią . Różyczka piękna czy wiesz jak ona się nazywa druga w pąku również zapowiada sie na piękność
Ta, która już kwitnie na Casanova, niestety nie wiem jak ta pomarańczowa się nazywa:(
I ja mam nadzieję na spotkanie z Anią ; )
I ja mam nadzieję na spotkanie z Anią ; )
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Ta biała to raczej nie jest Casanova ,gdyż też ją mam i właśnie zaczyna kwitnienie . Ona jest raczej w tonacji żółtej . Bardzo spodobał mi sie ten ceglany zielnik
Hmm, bo ona jest własnie w takiej tonacji lekko, może zdjęcia tego nie oddają. Jeżeli się mylę to po ptakach, bo tak mi ją sprzedali w supermarkecie w kwietniu jeszcze. Uff, człowiek uczy się na błędach.
Martuś, przybiegłam do Ciebie z rewizytą
będę Ci bardzo kibicowac, bo widać pasję w tym, co robisz na ogrodzie
bardzo podoba mi się ten kawałek rabaty z lawendą i dzbankiem, otoczonej kamieniem... jeśli będziesz szła dalej w tym kierunku, Twój ogród niedługo będzie cudny!
ps. śliczna dalia!
ps. śliczna dalia!
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O jakich szkółkach w Pszczynie mowa??
-
martulak
- 10p - Początkujący

- Od: 9 maja 2011, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam moja imienniczkę....i tez początkującą....Budowla z cegieł przepiekna i chyba i to nawet na pewno wykorzystam Twój pomysł...pozdrawiam
Ogrodowe szaleństwo w moim pierwszym ogrodzie. http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 5#p2250905" onclick="window.open(this.href);return false;