ale ślicznie
  ale ślicznie  
 Tawułki wspaniałe a takiej szałwi nie znam i jestem nią zachwycona

Gratuluję tylu barw w ogrodzie

ale ślicznie
  ale ślicznie  

jak tak czekam na kwitnienia swoich
 jak tak czekam na kwitnienia swoich   tak się rozpędziłam a nie napisałam że o lilijki mi chodzi
 tak się rozpędziłam a nie napisałam że o lilijki mi chodzi   ale póki co ....Aguś co to za szałwia ciekawa  , ładnie się prezentuje w takiej kępie
 ale póki co ....Aguś co to za szałwia ciekawa  , ładnie się prezentuje w takiej kępie   no i piękne tawułki , uwielbiam te kolorowe miotełki
 no i piękne tawułki , uwielbiam te kolorowe miotełki  

Uważam, że są wspaniałym towarzystwem dla innych kwiatów, te zwiewne pióropusze wspaniale podkreślają piękno innych kwiatów np róż
  Uważam, że są wspaniałym towarzystwem dla innych kwiatów, te zwiewne pióropusze wspaniale podkreślają piękno innych kwiatów np róż  

Ona podobno pięknie się wysiewa....u mnie niestety nie ma szans, bo rośnie na agrowłókninie obsypanej korą....ale może uda mi się zebrać nasionka....spróbuję ....
 Ona podobno pięknie się wysiewa....u mnie niestety nie ma szans, bo rośnie na agrowłókninie obsypanej korą....ale może uda mi się zebrać nasionka....spróbuję ....

Jest czym oko nacieszyć. Niebo niesamowite
 Jest czym oko nacieszyć. Niebo niesamowite 

. Gdyby to była zima to powiedziałabym że idzie na mróz..... ale w lecie.....
. Gdyby to była zima to powiedziałabym że idzie na mróz..... ale w lecie.....
 Ale to chyba raczej takie oświetlenie chmur przez zachodzące slonce, niż smog. Wiele razy widziałam takie chmury.
 Ale to chyba raczej takie oświetlenie chmur przez zachodzące slonce, niż smog. Wiele razy widziałam takie chmury. 

wiele po raz pierwszy u mnie kwitnie....tym większa była ciekawość
  wiele po raz pierwszy u mnie kwitnie....tym większa była ciekawość   

nowy mieszkaniec uroczy
  nowy mieszkaniec uroczy   Róże rewelacyjne
  Róże rewelacyjne   
  Stanowczo muszę stwierdzić, że to forum szkodzi zdrowiu
  Stanowczo muszę stwierdzić, że to forum szkodzi zdrowiu