Wspaniałe połączenie Giardiny z tym niebieskim Generałem.
Jakby to było u mnie, to chyba bym ustawiła krzesło przed, siedziała i gapiła się.

)i kontempluję.Dziękuję za przyrównanie do katalogu gdzie wszystko pokazane jest w piękny sposób-u mnie tylko ładnie.A widzisz tam czerwoną różę?-kupiłam jako białą Cinderellę-no i zrobiła mi troszkę zamieszania w kolorach-ale co tam-jest piękna.Gorzej jest na innej rabatce gdzie pomarańcz +żólte ,dostało niespodziankę w postaci ostrego różu
 )i kontempluję.Dziękuję za przyrównanie do katalogu gdzie wszystko pokazane jest w piękny sposób-u mnie tylko ładnie.A widzisz tam czerwoną różę?-kupiłam jako białą Cinderellę-no i zrobiła mi troszkę zamieszania w kolorach-ale co tam-jest piękna.Gorzej jest na innej rabatce gdzie pomarańcz +żólte ,dostało niespodziankę w postaci ostrego różu  (chyba tylko Jacyków byłby zachwycony tym zestawem)
 (chyba tylko Jacyków byłby zachwycony tym zestawem) 

,jak byłam ostatnim razem ,to nie zdążyłam pochwalić Twoich kwiatków ,masz bardzo gustownie urządzony pod balkon,piękna kompozycja .Powiem Ci ,że trochej się obawiam sadzić róże z klimusiami ,dlatego ,że róże mogą je zagłuszyć  ....a jednak u Ciebie widać ,że nie ,że im do pary wręcz pasuje .
 ,jak byłam ostatnim razem ,to nie zdążyłam pochwalić Twoich kwiatków ,masz bardzo gustownie urządzony pod balkon,piękna kompozycja .Powiem Ci ,że trochej się obawiam sadzić róże z klimusiami ,dlatego ,że róże mogą je zagłuszyć  ....a jednak u Ciebie widać ,że nie ,że im do pary wręcz pasuje .

Ale ma jeszcze jeden pąk, to zrobie zdjęcie jak się otworzy.
  Ale ma jeszcze jeden pąk, to zrobie zdjęcie jak się otworzy.  

Jest niesamowity
  Jest niesamowity   U mnie jakoś kiepsko rosną pnące powojniki, nie wiem dlaczego
  U mnie jakoś kiepsko rosną pnące powojniki, nie wiem dlaczego   Bylinowe tworzą gęste krzaczki, a pnące kiepściutkie.
 Bylinowe tworzą gęste krzaczki, a pnące kiepściutkie. )
 )