Ogrody na tarasie

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
LeroyMerlin
200p
200p
Od: 24 maja 2011, o 14:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Ogrody na tarasie

Post »

Witajcie,
W tym wątku zapraszam wszystkich posiadaczy ogrodów na tarasach / balkonach do wklejania zdjęć swoich lub tych mogących być inspiracją do stworzenia sobie tarasowego zielonego zakątka.
Mnie urzekł taki oto tarasik:
Obrazek

Nie ma bujnej roślinności, jednak gra kształtów i element wodny stanowi o jego oryginalności. Jaki dla Was powinien być ''taras idealny''? :)
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Awatar użytkownika
dudus327
500p
500p
Od: 23 cze 2011, o 13:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogrody na tarasie

Post »

Witaj Wojtku :wit

Powiem szczerze gorąco mi się zrobiło z wrażenia !!! Oby tak dalej bo taras jest wspaniały- nie ma tu żadnych roślinek psujących efekt ;:138 ;:138 Wszystko wygląda tak przemyślanie. Widać że masz poczucie stylu i zarazem estetyki :D PIĘKNIE
Pozdrawiam - Piotr
Moje storczyki
LeroyMerlin
200p
200p

Post »

[dudus327] - Cieszę się że mój wybór przypadł Ci do gustu :D
Tarasy mogą mieć rozmaity charakter - od ''romantycznych balkonów'' po przestrzenie nowoczesne, wręcz ''ascetyczne''.
Tworząc razem zbiór propozycji i fotografii w tym wątku mamy szansę dać innym inspiracje do stworzenia własnej tarasowej idylli :)
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Awatar użytkownika
DorkaS-66
500p
500p
Od: 27 maja 2011, o 08:51

Post »

Moim zdaniem taras beznadziejny, urzekły Cię te deski z firmy! pomysł na roślinki... żal komentować. Nie wklejaj cudzych dokonań, tylko pochwal się własnymi, tu "ogrodnicy" pokazują swoje cudeńka.
DorkaS.

"Barbam video, sed philosophum non video."
LeroyMerlin
200p
200p

Post »

[DorkaS-66] - Zapraszam do wklejania zdjęć ''własnych cudeńiek'' :D Właśnie dla ''ogrodników'' ten wątek został założony. Jeżeli wolisz inny styl tarasów - podziel się swoim gustem, nie komentuj natomiast subiektywnie propozycji innych.
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
Pozdrawiam, Wojtek
Ekspert Leroy Merlin
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”