Arletko
 Arletko   Jakie wspaniałe liście ma hoja pubicalyx Red Flover
 Jakie wspaniałe liście ma hoja pubicalyx Red Flover   

Zrobiły na mnie ogromne wrażenie
 Zrobiły na mnie ogromne wrażenie  Spodobał mi się sznurkowy wisiołek, muszę zapamiętać i wykorzystać przy okazji
 Spodobał mi się sznurkowy wisiołek, muszę zapamiętać i wykorzystać przy okazji   

Arletko
 Arletko   Jakie wspaniałe liście ma hoja pubicalyx Red Flover
 Jakie wspaniałe liście ma hoja pubicalyx Red Flover   

Zrobiły na mnie ogromne wrażenie
 Zrobiły na mnie ogromne wrażenie  Spodobał mi się sznurkowy wisiołek, muszę zapamiętać i wykorzystać przy okazji
 Spodobał mi się sznurkowy wisiołek, muszę zapamiętać i wykorzystać przy okazji   

Na jesieni Będziesz je zbierać poza balustradą,  jak będą zwisać...
  Na jesieni Będziesz je zbierać poza balustradą,  jak będą zwisać...
 cieszę się, że 'Liska' u Ciebie ładnie rośnie i wstydu nie przynosi. Na pubi... jak chcesz czekać to mogę Cię w kajecik zapisać, ale będziesz dopiero na 8 pozycji. Tyle już mam chętnych na nią, a ona tak jakby czuła co ją czeka i rośnie bardzo powoli.
 cieszę się, że 'Liska' u Ciebie ładnie rośnie i wstydu nie przynosi. Na pubi... jak chcesz czekać to mogę Cię w kajecik zapisać, ale będziesz dopiero na 8 pozycji. Tyle już mam chętnych na nią, a ona tak jakby czuła co ją czeka i rośnie bardzo powoli.   

no co niektóre już się wręcz domagają wieszania.
  no co niektóre już się wręcz domagają wieszania.   
  ale to taka miła hojoba.
 ale to taka miła hojoba.   

pomidorki będę pilnować aby rosły jednak po mojej stronie balkonu. Mieszkam na parterze a wtedy to sąsiedzi mogliby się nimi częstować
  pomidorki będę pilnować aby rosły jednak po mojej stronie balkonu. Mieszkam na parterze a wtedy to sąsiedzi mogliby się nimi częstować   

.
 . 

przynajmniej jakiś czas... bo jak zaczniesz pokazywać ją mi tutaj w pięknym wzroście to nie ręczę za siebie
  przynajmniej jakiś czas... bo jak zaczniesz pokazywać ją mi tutaj w pięknym wzroście to nie ręczę za siebie   

ale czy to będzie ostatnia??
  ale czy to będzie ostatnia?? ale i retusa równiez śliczna
  ale i retusa równiez śliczna  

A ta H. Red.......
  A ta H. Red.......  

!!! Masz dużo pięknych kwiatów, które właśnie u Ciebie widziałem po raz pierwszy! Dzięki
 !!! Masz dużo pięknych kwiatów, które właśnie u Ciebie widziałem po raz pierwszy! Dzięki  !
 !