Aniu żadne sterydy, czasem dostanie zlewki po storczykach
 Byłam u Ciebie i też masz piękne roślinki.
 Dobra, paznokcie wyschły to spadam
 bo jutro mam daleką trasę

co do kłujaków może mam i fajne ale nie kwitną buuuuuuu
 co do kłujaków może mam i fajne ale nie kwitną buuuuuuu

uważaj co mówisz, bo ja planów na wakacje jeszcze nie mam, zapakuję się w auto i będę po południowej Polsce jeździć Wam dziewczynki od drzwi do drzwiarlet3 pisze:Agnieszkoto pakuj się i przyjeżdżaj, załapiesz się na poziomkę, trzykrotkę i może na coś jeszcze?

i będzie przyjemne z pożytecznym
  i będzie przyjemne z pożytecznym   

i dlatego Cię zapraszam.
  i dlatego Cię zapraszam.   
  bellcia rośnie u mnie jak szalona, a daturka mówisz, że inna? Ale troszkę podobna była w pąkach.
 bellcia rośnie u mnie jak szalona, a daturka mówisz, że inna? Ale troszkę podobna była w pąkach.   
  no oby te kolorowe rosły tak jak ta zielona
  no oby te kolorowe rosły tak jak ta zielona   
  no troszkę przesadziła ta wróżka z ostatnia paczką.
  no troszkę przesadziła ta wróżka z ostatnia paczką. na razie dużo na balkonie, ale jesienią z którymi się nie dogaduję będą musiały opuścić moje mieszkanie
  na razie dużo na balkonie, ale jesienią z którymi się nie dogaduję będą musiały opuścić moje mieszkanie   

, liska pięknie rośnie, zresztą moja od Ciebie też, ale Hoja pubicalyx Red Flover
 , liska pięknie rośnie, zresztą moja od Ciebie też, ale Hoja pubicalyx Red Flover   
   , muszę taką mieć.
 , muszę taką mieć. 

Urzekła mnie Hoja pubicalyx Red Flover.  :P
  Urzekła mnie Hoja pubicalyx Red Flover.  :P
 .
 .

, ale... ja szybciutko stąd uciekam, bo bronię się , jak mogę przed hojobą.
 , ale... ja szybciutko stąd uciekam, bo bronię się , jak mogę przed hojobą.  

ta hojka Red jest fantastyczna
  ta hojka Red jest fantastyczna   muszę stąd wiać to może zapomnę o niej i nie zanotuję nigdzie nazwy i z głowy mi wyleci jej widok... bo jutro wybieram się do ogrodniczego TYLKO po doniczki i jeszcze zacznę tam łazić po kątach w poszukiwaniach... a wydawało mi się, że jedna hoja mi starczy
  muszę stąd wiać to może zapomnę o niej i nie zanotuję nigdzie nazwy i z głowy mi wyleci jej widok... bo jutro wybieram się do ogrodniczego TYLKO po doniczki i jeszcze zacznę tam łazić po kątach w poszukiwaniach... a wydawało mi się, że jedna hoja mi starczy   a tu zaczynam się łamać
  a tu zaczynam się łamać