...różyczka szkolna cudowna...

//widoczki śliczne choć smutne//

ślicznie obsypana kwiatuszkami i w takim intensywnym kolorku, że już z daleka wyróżnia się na rabacie
 ślicznie obsypana kwiatuszkami i w takim intensywnym kolorku, że już z daleka wyróżnia się na rabacie  
 a ja w tej chwili jestem po odchudzeniu (straciłam sporo kg) więc lepiej że jesteś daleko ode mnie bo bym się jeszcze skusiła ale dzięki za zaproszenie
  a ja w tej chwili jestem po odchudzeniu (straciłam sporo kg) więc lepiej że jesteś daleko ode mnie bo bym się jeszcze skusiła ale dzięki za zaproszenie   Pomyślę o tym co chcesz ale dobrze żebyś wstawiła mi mniej więcej zdjątko z terenem na którym by to miało być Pa
 Pomyślę o tym co chcesz ale dobrze żebyś wstawiła mi mniej więcej zdjątko z terenem na którym by to miało być Pa

wwiiiieeeeellllkkkkiiiieeeeeee dzięki Zytko
 wwiiiieeeeellllkkkkiiiieeeeeee dzięki Zytko  

jesteś cudna
 jesteś cudna 

a jak ci idzie z kamykami-zostało czy zbrakło?widoczki śliczne są zawsze taka okolica(ale jestem skromna
  a jak ci idzie z kamykami-zostało czy zbrakło?widoczki śliczne są zawsze taka okolica(ale jestem skromna  )
 ) i rośnie blisko miejsca w którym często jesteśmy
 i rośnie blisko miejsca w którym często jesteśmy  
  jutro zrobię kilka zdjęć i na pw ci podeślę zobaczymy, może coś obie wymyślimy
 jutro zrobię kilka zdjęć i na pw ci podeślę zobaczymy, może coś obie wymyślimy  Fajnie ze chcesz mi pomagać
 Fajnie ze chcesz mi pomagać  to będzie ciekawe jak coś wyjdzie i napisze że to autorstwa naszego
 to będzie ciekawe jak coś wyjdzie i napisze że to autorstwa naszego 

Bardzo ładnie to wyszło
 Bardzo ładnie to wyszło  Róże piękne. Bardzo mi się u Ciebie podoba
 Róże piękne. Bardzo mi się u Ciebie podoba  Pozdrawiam
 Pozdrawiam
 Pietrucha szkoda że mamy tak mało czasu na poświęcenie ogrodowym pięknościom
 Pietrucha szkoda że mamy tak mało czasu na poświęcenie ogrodowym pięknościom 

Ja teżTajka pisze: Zachwyciłam się Twoimi liliami.
 szczególnie białą
 szczególnie białą 

i mnie odwiedził bociek w kotlinie...wielkie to ptaszysko oj wielkie...fotki super
  i mnie odwiedził bociek w kotlinie...wielkie to ptaszysko oj wielkie...fotki super  
  to była pomyłka stały w wiaderku koło kosza na śmiecie...
 to była pomyłka stały w wiaderku koło kosza na śmiecie...  już więcej tam nic nie postawię...
 już więcej tam nic nie postawię...

cieszę się ze spodobała ci się moja opowieść
  cieszę się ze spodobała ci się moja opowieść  to dopiero pierwszy rozdział
 to dopiero pierwszy rozdział  
  a paskudom
  a paskudom  

)
 ) okrywowa sadzona w tamtym roku
 okrywowa sadzona w tamtym roku Bonika sadzona wiosną-chyba się polubimy :P
Bonika sadzona wiosną-chyba się polubimy :P  

Pozdrawiam
 Pozdrawiam