Z kwiatowego dworku "M & M" cz.3
- maria5
- 1000p

- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Z kwiatowego dworku "M & M" cz.3
Agniesiu jest śliczna i ciekawa jestem jak się wybarwi bo na pewno się zmieni , chciała kwitnąć ale oberwałam jej pąki żeby dalej rosła w kępkę
już mam kilka sadzonek nawet jedną dostała Jola

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- maria5
- 1000p

- maria5
- 1000p

Twoja już chyba się wybarwia , są jakieś wzorki na liściach
ale moja większa bo też była większa jak ci wysyłałam
Ślicznie urosła ma szczepki
Ślicznie urosła ma szczepki
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie -mam tą jedną ale ładnie rośnie,mam nadzieję że da radę sama,jedna
.
- maria5
- 1000p

Igor to szkoda ale one sobie poradzą , wyrosną nowe listki
Agniesiu i ona też się rozrośnie, sama nie będzie zawsze ,zresztą ma takie śliczne koleżanki

Agniesiu i ona też się rozrośnie, sama nie będzie zawsze ,zresztą ma takie śliczne koleżanki

- maria5
- 1000p

To liliowiec od nitki 55
nareszcie zakwitł jest dużo ciemniejszy

Błękitny Anioł

Hortensje ogrodowe

Języczki

Juka

Miodunka i magnolia

Błękitny Anioł

Hortensje ogrodowe

Języczki

Juka

Miodunka i magnolia

- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu ależ u Ciebie zachwycające widoczki. Hortensje bajeczne....tak pięknie juz kwitną, liliowce, żurawki, same cudeńka
Wspaniałe języczki, ja mam tylko pomarańczowa w 2 odmianach, muszę koniecznie dokupić tę Przewalskiego.....jest cudna i dużo wcześniej kwitnie niż pozostałe
Zachwycająca też jest ta srebrzysta miodunka....cudnie by sie wkomponowała w żurawki
Wspaniałe języczki, ja mam tylko pomarańczowa w 2 odmianach, muszę koniecznie dokupić tę Przewalskiego.....jest cudna i dużo wcześniej kwitnie niż pozostałe
Zachwycająca też jest ta srebrzysta miodunka....cudnie by sie wkomponowała w żurawki
- marpa

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Hosty... to też moja miłość , żeby tak szybko się nie rozrastały , bo miejsca zajmują coraz więcej
też ostatnio zmuszona byłam rozluźnić im stanowiska ale już za mało miejsca i z tych najpospolitszych pomalutku rezygnuję
na razie obrywam niektórym trochę liści i tak je zmniejszam...Twoje nowe rabaty też piękne

też ostatnio zmuszona byłam rozluźnić im stanowiska ale już za mało miejsca i z tych najpospolitszych pomalutku rezygnuję
Rewelacja
Języczki masz Mario piękne,błękitny anioł powala swoim kwiatem,hortensje i cała reszta godna podziwu.
Języczki masz Mario piękne,błękitny anioł powala swoim kwiatem,hortensje i cała reszta godna podziwu.
- maria5
- 1000p

Agnieszko dziękuję za pochwały i pomysł, na pewno dosadzę tam kilka żurawek ciekawe jak będą wyglądały
Też już mam bordową języczkę i jeszcze dwie ale one rzeczywiście późniejsze nawet jeszcze nie mają pąków
Martusiu ja już tyle lat czekam żeby były duże a nawet olbrzymie a ty specjalnie liście obrywasz
przecież możesz sprzedawać po kilka kiełków
ja już kilka osób obdzieliłam swoimi chociaż olbrzymie nie są
Magdalenko dziękuję
naprawdę szybko rosną języczki w tamtym roku był jeden odrost a w tym olbrzymia kępa i już też kilka razy dzielona
A powojniki to moja nowa choroba, ile ja ich mam
i jeszcze żyję
aż dziw
Najnowsze trawki

Tawułki

Lilie

Też już mam bordową języczkę i jeszcze dwie ale one rzeczywiście późniejsze nawet jeszcze nie mają pąków
Martusiu ja już tyle lat czekam żeby były duże a nawet olbrzymie a ty specjalnie liście obrywasz
Magdalenko dziękuję
Najnowsze trawki

Tawułki

Lilie

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu znowu wpadłam do Ciebie i znów nazachwycałam się cudeńkami....lilie przepiękne....uwielbiam je....
Widziałam właśnie, że masz bordową języczkę....dlatego nic się nie odzywałam....a pamiętam, że Ci obiecywałam i rośnie już naszykowana i ładnie ukorzeniona dla Ciebie w donicy
Cieszę się, że spodobał Ci się pomysł z żurawkami....masz ich mnóstwo, na pewno cudnie będą się prezentować z przepiękna miodunką....będzie niesamowity kontrast listeczków
Widziałam właśnie, że masz bordową języczkę....dlatego nic się nie odzywałam....a pamiętam, że Ci obiecywałam i rośnie już naszykowana i ładnie ukorzeniona dla Ciebie w donicy
Cieszę się, że spodobał Ci się pomysł z żurawkami....masz ich mnóstwo, na pewno cudnie będą się prezentować z przepiękna miodunką....będzie niesamowity kontrast listeczków
- maria5
- 1000p

Agniesiu to przez twój aparat robi ciemniejsze zdjęcia i długo myślałam, że masz jeszcze inną całkiem bordową a dostałam ją od Joli Graj
więc już nie wysyłaj
Jutro przemeblowanie zrobię zdjęcia
Liliowiec

Katalpa malutka

Barbula klandoneńska Worcester Gold od Gloriadei

Liliowiec

Katalpa malutka

Barbula klandoneńska Worcester Gold od Gloriadei

- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Maryś, strasznie dawno mnie nie było a ty tutaj widzę rewolucję planujesz.
Przyłączę się do zachwytów nad miodunką, piękna
W połączeniu z żurawkami będzie wyglądać wspaniale. Lubię rośliny o srebrzystych liściach, są jak światło na rabacie.
Błękitny Anioł anielski - zastanawiam się dlaczego ja go jeszcze nie mam
Zaczyna się czas liliowców, zawsze najbardziej podobały mi sie te o ciemnych kwiatach, twój jest piękny.
Niestety od zeszłego roku mam problem ze szkodnikiem na liliowcach. Muszę sporo pąków obrywać
Na szczęście w tym roku jest tego znacznie mniej, ale jednej odmiany chyba znów nie zobaczę
Przyłączę się do zachwytów nad miodunką, piękna
Błękitny Anioł anielski - zastanawiam się dlaczego ja go jeszcze nie mam
Zaczyna się czas liliowców, zawsze najbardziej podobały mi sie te o ciemnych kwiatach, twój jest piękny.
Niestety od zeszłego roku mam problem ze szkodnikiem na liliowcach. Muszę sporo pąków obrywać